In dit huis in Slowakije wordt de vide afgesloten door een net van touw

Soms zien huizen er van buiten niet direct veelbelovend uit, maar blijken ze zodra je een stap binnenzet toch super stijlvol te zijn. Zo ook dit huis in Slowakije. Zodra je een kijkje in huis neemt, word je overvallen door de stijlvolle, moderne inrichting en de bijzondere vide. Die wordt namelijk afgesloten met een net van touw. Het huis is een mix van verschillende materialen, waaronder een mooie granieten vloer, houten plafond en stalen details.

Het huis is redelijk minimalistisch ingedeeld. Er zijn veel strakke lijnen, maar door de combinatie van verschillende materialen en de bijzondere mezzanine wordt het geheel toch weer net even anders. Tijd voor een kijkje in dit mooie huis! Sit back and enjoy.

Het meest bijzondere aan dit huis in Slowakije is dat de vide wordt afgesloten op een opvallende manier. Door het gebruik van touw is een divider gecreëerd, die de ruimte scheidt maar toch niet helemaal afsluit van de rest van het huis. Touw in je huis zorgt trouwens vaak voor een creatief en speels effect! Check voor meer inspiratie daarover nog even dit artikel.

Door het weglaten van onnodige accessoires is de woonkamer over het algemeen een rustig geheel. Wil je dit thuis ook creëren en wil je inspiratie opdoen zodat je makkelijker gedag kan zeggen tegen al die accessoires? In dit artikel delen we de fijnste inspiratiebeelden waarmee we de kunst van het weglaten nog eens laten zien.

Een paar kleine items maken van deze woonkamer een gezellige ruimte. Hierdoor vallen vooral de echt mooie elementen van het huis op, zoals de granieten vloer of de grote bank. Ook de vide die gecreëerd wordt door de mezzanine doet mee aan dit moderne en minimalistische interieur.

Droom jij al jaren van een keukeneiland zoals die uit dit huis, maar heb je niet zo’n grote keuken? Niet getreurd! Deze binnenkijker bewijst dat, zolang je een beetje slim indeelt, een keukeneiland ook haalbaar is als je niet zo veel ruimte tot je beschikking hebt.

‘s Avonds als het donker is, speelt dit huis prachtig met licht en donker. De verlichting is erg fel en opvallend door de grote ramen, waardoor een enorm contrast wordt gelegd met de donkere buitenlucht.

MEER LEZEN
Kun je na het zien van dit huis in Slowakije geen genoeg krijgen van al die moderne interieurs? Bekijk dan nog even dit huis dat van alledaagse bungalow werd gerestyled tot een prachtig licht en ruim huis. Of laat je inspireren door dit moderne appartement dat speelt met verschillende kleuren.

Reageer op artikel:
In dit huis in Slowakije wordt de vide afgesloten door een net van touw
Sluiten