In dit appartement gaan een modern interieur en color blocking geweldig samen

Een modern interieur toont vaak strakke lijnen en veel wit met grijstinten. In dit moderne huis in São Paulo is dat net even anders. Geel, paars, blauw, groen; alle kleuren komen terug in dit ruimtelijk ingerichte appartement. Dus als je wel in bent voor een lesje color blocking, kijk dan vooral even binnen bij dit appartement.

Het interieur toont strakke lijnen, maar is tegelijkertijd heel speels. Dat komt door de kleurrijke verassingen en details. Een voorbeeld hiervan is de eethoek. Daar wordt een minimalistische eettafel gecombineerd met verschillende stoelen in allerlei felle kleuren.

modern
modern_roomed_appartement
modern_appartement_roomed8
modern

De kleuren op de muren zijn over het algemeen grijs en wit, zoals we gewend zijn in een modern interieur. Maar door de opvallende lichtblauwe hangkast aan de muur, krijgen de muren toch een kleurrijke opsteker.

modern

In het hele huis wordt de moderne stijl doorgetrokken. Door deze stijl als basis te houden, mag je best uitpakken met een paar felle details. Een voorbeeld daarvan zijn de kleurrijke verschillende schilderijen aan de muur.

modern
modern

Opvallend zijn ook de schuifdeuren, die hier helemaal meedoen aan de color blocking trend. Ze sluiten qua design naadloos aan op de rest van het interieur, precies zoals we dat graag zien.

modern
modern

MEER LEZEN
Neem voor meer inspiratie ook een kijkje in dit moderne gerenoveerde familiehuis. Daar vind je een interessante mix van modern en mid-century design. Wil je de woonkamer in een moderne stijl inrichten? Shop the look hier!

design-milk.com

Reageer op artikel:
In dit appartement gaan een modern interieur en color blocking geweldig samen
Sluiten