Dit huis in Kiev combineert een chic interieur met een vleugje eclectisch

Dit huis in Kiev is een prachtige combinatie van een heel chic en tegelijkertijd eclectisch interieur. De architecten (SERGEY MAKHNO ARCHITECTS) styleden de gezinswoning met de insteek om een contrast te creëren tussen zwart en wit, en daarbij door subtiele details nog wat warme tinten terug te laten komen.

Vaak zie je in een eclectisch interieur veel verschillende kleuren, materialen en bijzondere combinaties. Dit kan voor een ‘druk’ effect zorgen, maar dit familiehuis laat zien dat dat zeker niet altijd het geval hoeft te zijn! Ondanks de eclectische invloeden heeft het huis een chique en rustgevende uitstraling.

chic-interieur

De grootste kroonluchter aan het plafond

chic-interieur-1

De basis van dit interieur is voornamelijk wit met grijs. Hier en daar wordt op een subtiele manier kleur toegevoegd, wat zorgt voor een beetje warmte.

chic-interieur-2
chic-interieur-3
chic-interieur-4

De woonkamer en de keuken lopen in elkaar over. Een echte eyecatcher in de keuken is het enorme schilderij dat niet aan de muur is gehangen, maar speels op de grond is gezet.

Lees ook: een persoonlijke look met kunst in de keuken.

chic-interieur-5

chic-interieur-6
chic-interieur-7
chic-interieur-8
chic-interieur-9
chic-interieur-10

De slaapkamers in dit huis hebben allemaal een heel verschillend kleurenpalet. De eerste slaapkamer heeft een chic interieur en een redelijk warme uitstraling met een donkere basis. Ook zie je er wat subtiele kleurtoevoegingen. De tweede slaapkamer heeft juist een lichte basis, veel daglicht en nauwelijks kleur. De kinderkamer is bijna geheel wit, maar hier zie je juist weer iets meer kleur dan in de rest van het interieur.

Elke kleur heeft weer een andere invloed op je emoties of de ruimte. Bekijk dit artikel voor een handig lesje kleur kiezen!

chic-interieur-11
chic-interieur-12

Deze badkamer zouden we best willen hebben… Het vrijstaande bad, de zwart marmeren vloer en de chique details geven deze badkamer een ultiem luxe uitstraling!

MEER LEZEN
Wil jij ook een chic interieur? Blauw velours toevoegen in je inrichting is een hele goede manier! Bekijk dit moodboard ter inspiratie.

Reageer op artikel:
Dit huis in Kiev combineert een chic interieur met een vleugje eclectisch
Sluiten