Dit leerden we van het interieur van Sanne van &stijl

Alweer een tijdje geleden gingen we op bezoek bij Sanne van het blog &stijl. Haar Scandinavische huis in Haarlem leerde ons het een en ander en die tips delen we natuurlijk graag met jullie!

Sanne woont samen met haar man en zoontje. Het huis is typisch Scandinavisch, maar wel met hier en daar een persoonlijke twist. We zien veel wit, grijstinten en natuurlijke materialen. Scroll snel door voor de handige stylings lessen die we haalden uit haar mooie appartement!

1. Wees niet bang om groots uit te pakken

Soms lijkt het makkelijker om alleen wat kleine details aan te passen als je een nieuwe idee hebt. Het grotere geheel wordt vaak in dezelfde staat gelaten. In feite is dit ook makkelijker; maar hiermee bereik je nooit helemaal het resultaat dat je wilde. Sanne pakte dit anders aan, door één van haar favoriete afbeeldingen niet gewoon in posterformaat op te hangen, maar te laten afdrukken op behang. Gaaf!

Je huis spontaan een nieuwe look geven

&stijl

2. Er is altijd wel een passend alternatief

Sanne wilde graag een laminaatvloer, maar door de ongelijke ondergrond was dit geen optie. Haar tweede keuze was een betonnen vloer, maar omdat Sanne in een huurhuis woont wilde ze hier liever niet te veel in investeren. Begrijpelijk, dus nu ligt er een vinyl vloer met een beton-look. Zo haal je met een simpel en goedkoper alternatief toch de sfeer in huis die je wil!

>> Lees ook: een stoere look met beton in de woonkamer

3. Mix persoonlijke spullen met items uit de winkel

De foto van het jongetje met de indinanentooi lijkt misschien zo uit een woonwinkel te komen, maar niets is minder waar. Sanne maakte deze foto zelf van haar zoontje! Deze foto combineerde ze met verschillende afbeeldingen die ze vond op internet en samen hing ze ze op. Daardoor ontstond er een gallery wall met een mix van bestaande én persoonlijke afbeeldingen.

4. Voeg dieren toe aan je interieur

Dit kan op allerlei manieren en bij Sanne thuis vind je een fijne mix! Je ziet de dieren op de muur, op de kussens, op posters en in verschillende vachtjes. Zelf ook je eigen jungle in huis? Bekijk dan dit artikel waarin we 5 manieren laten zien waarop jij dieren kunt toevoegen aan je interieur!

Van bovenstaande stylish trolley maakten we een Shop the look. Bekijk ‘m hier.

MEER LEZEN
Verliefd op het interieur van Sanne van &stijl? Dan is deze concept store in Harderwijk echt iets voor jou!

Fotografie door Jazzy Hartog voor Roomed.

Reageer op artikel:
Dit leerden we van het interieur van Sanne van &stijl
Sluiten