Dit leerde het interieur van het huis van Evelyn en Otto ons

Nog niet zo lang geleden namen we een kijkje in het kleurrijke huis van Evelyn en Otto. Tijdens ons bezoekje deden we heel wat inspiratie op en we delen deze styling tips dan ook graag met jullie. Van designer items tot IKEA, dit huis heeft het allemaal!

Het huis van Evelyn en Otto is een opvallende uitzondering op de Scandinavische trend met voornamelijk witte interieurs. Lees het volledige verslag mét foto’s hier!

roomed_evelyn-en-otto_3117_v3

1. over de top

Vaak geven we je de tip om bij het mixen van verschillende prints de kleuren te beperken tot één of twee verschillende tinten, of bij het mixen van kleur juist een neutrale basis als ondergrond te kiezen. Maar let op: er is één gouden uitzondering op deze regel. En dat is dat als je echt all out gaat met verschillende kleuren en prints, alles kan! Zo lang het duidelijk is dat je het expres doet, zorgen drukke prints en veel kleuren juist voor een statement in huis.

roomed_evelyn-en-otto_3127

2. Voeg persoonlijke elementen toe

De posters in de gang zijn van concerten waar Otto met zijn bands heeft gespeeld. Met een lijst erom heen in een collage aan de muur hebben Evelyn en Otto er in een paar stappen een eigen stijlvolle gallery wall van gemaakt. Persoonlijk en stylish: daar houden wij van!

roomed_evelyn-en-otto_3111

3. Haal je meubels uit meerdere winkels

Een van de styling tips die we haalden uit het huis van Evelyn en Otto is dat je echt niet je hele interieur in één keer moet inkopen. In het huis van Evelyn en Otto vind je spullen die overal en nergens vandaan komen. Sommige meubels zijn bijvoorbeeld van IKEA, maar je vindt er ook een Eames stoel en vintage items. Tegen bepaalde dingen moet je nou eenmaal spontaan aanlopen, en dat kan niet allemaal in één middag op de woonboulevard. Zo duurt inrichten misschien ietsje langer, maar het resultaat is het zeker waard!

>> Lees ook: waarom een Eames design knock-off zoveel minder leuk is dan the real deal

Fotografie door Marije Kuiper voor Roomed.

Reageer op artikel:
Dit leerde het interieur van het huis van Evelyn en Otto ons
Sluiten