Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Hotel 3 feb 2017

Dit ‘landscape hotel’ heeft het allermooiste uitzicht OOIT

Landscape hotel: een term die we steeds vaker tegenkomen. Maar wat is het nu precies? Dit hotel in Valldal, Noorwegen is een voorbeeld van het meest perfecte landscape hotel dat we tot nu toe hebben gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus scroll snel verder!

Bij het ontwerp en de bouw van het Juvet Landscape Hotel stond het uitzicht en de omliggende omgeving centraal. De grote ramen op verschillende punten in het hotel doen dienst al immense schilderijen, gevuld met het allermooiste uitzicht.

>> Even sparen nog: dit is de meest luxe reis naar het prachtige Antarctica

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd in 1914 en is recentelijk compleet gerenoveerd door architectenbureau Jensen & Skodovin.

Juvet wil haar gasten op de meest comfortabele manier laten genieten van het bijzondere uitzicht. De grote ramen hebben maar smalle kozijnen, zodat er niets meer in de wegstaat tussen de gasten en de natuur.

>> Architectuur en natuur: 7x bomen in huis

Ook is het interieur van de kamers zo basic en sober mogelijk gehouden. De donkere kleuren zorgen ervoor dat alle aandacht uitgaat naar het uitzicht. En dat uitzicht is, zoals we op de foto’s zien, zowel in de winter als in de zomer magisch!

Ons broertje Want.nl is in dit fantastische hotel geweest en maakte een uitgebreide review. Klik hier voor het artikel!

Bekijk ook eens deze vijf mooie hotels, boordevol inspiratie voor je eigen interieur. Beginnen de winterpsortkriebels te komen? Bekijk dan zeker even dit prachtige huis in Canada.

www.contemporist.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit ‘landscape hotel’ heeft het allermooiste uitzicht OOIT
Sluiten