Dit is misschien wel de mooiste woonwagen ooit gemaakt

Mogen we je even voorstellen Wohnwagon, een woonwagen die zo mooi is dat we bijna direct ons vaste huis zouden verruilen voor zo’n te gek exemplaar. De caravan, een Oostenrijks ontwerp, bewijst opnieuw dat je echt niet zoveel spullen nodig hebt in het leven en dat je bovendien zoveel meer opbergruimte hebt dan je in eerste instantie denkt. Het kleinste model van de Wohnwagon heeft een oppervlak van zestien vierkante meter. Dankzij het lichte interieur en de slimme indeling lijkt het huis absoluut niet klein.

Wil jij ook redelijk downsizen qua rommel en spullen, maar is opruimen nou niet bepaald jouw ding? Probeer de Kon Mari methode (geloof ons, het werkt).

Wohnwagon innen5
WOHNWAGON innen10_Prototyp
Wohnwagon innen Klapptisch
Wohnwagon innen Multifunktion

Onder het bed zit extra opbergruimte en nog een extra bed voor logees. Dit uitschuifbare bed kun je ook betrekken bij de zithoek om zo extra zitruimte te creëren.

>> Ikea hack: bed met extra opbergruimte

Außenansichten 1

Los van het slimme interieur heeft de woonwagen ook een duurzaam tintje. Zo wordt het regenwater opgevangen en wordt energie opgewekt via de zonnepanelen op het dak, net als in deze zelfgebouwde containerwoning. Zo kun je de woonwagen neerzetten waar je maar wilt en ben je niet afhankelijk van een elektriciteitsnetwerk.

WOHNWAGON innen2
Wohnwagon innen3
Badeofen

Het huisje wordt verwarmd met een ouderwetse houtkachel. Die warmte blijft lang hangen dankzij de isolatie van schapenwol.

Außenansichten_1
woonwagen

Vond je dit gaaf? Bekijk dan ook dit huisje op wielen, van waar je elke dag een ander uitzicht hebt!

www.wohnwagon.at

Reageer op artikel:
Dit is misschien wel de mooiste woonwagen ooit gemaakt
Sluiten