Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 1 november 2016

Dit is je to-do list voor de maand november

Elk begin betekent een frisse start met nieuwe kansen. Zo ook het begin van een nieuwe maand en voor ons betekent dat de hoogste tijd voor nieuwe lijstjes. Daarom maken wij elke maand een to-do list voor in huis, die jij zó kan overnemen.

Check voordat je verder leest nog even de to-do list van vorige maand en streep maar door wat je al gedaan hebt. Daarom zijn die lijstjes immers zo fijn toch?

1. Ruim je kledingkast op

Hangen die zomerse rokjes nog steeds in de kast? Tenzij je binnenkort op vakantie gaat naar een zonnig oord, mag die zomergarderobe nu wel je kast uit. Zo maak je meteen ruimte vrij voor je nieuwe dikke wintertruien. Mocht je garderobe sowieso chaos zijn, dan wordt november bij dezen dé opruim-maand.

Hoe pak je dit aan?

2. Maak het thuis gezellig

De klok is verzet en dat betekent dat het steeds vroeger donker wordt. Hoewel wij het liefst zien dat de zon pas laat ondergaat, vinden wij het ook best gezellig als we thuis wat eerder de kaarsjes aan kunnen steken en ons lekker kunnen terugtrekken in een warm en sfeervol huis. Daarom nummer twee op de to-do list: maak het thuis gezellig!

Hoe pak je dit aan?

3. Breng wat meer groen in huis

Naast een gezellig huis, is het ook belangrijk om een gezond huis te maken. Gezond = groen. Vooral nu je minder tijd buiten doorbrengt, is een beetje groen in huis geen slecht idee. Heb je buiten een paar planten staan, die eigenlijk beter in een warmer klimaat gedijen? Haal ze naar binnen! Of schaf een paar leuke kamerplanten aan.

Hoe pak je dit aan?

4. Verander de hal voor het winterseizoen

Paraplu’s, regenlaarzen, warme sjaals en weerbestendige jacks. Een nieuw seizoen, dus andere accessoires om je te beschermen tegen het veranderlijke weer. Dunne zomerjassen trek je niet meer aan, dus die mogen nu echt wel de zolder op. Verder geven we je graag wat tips voor een slim ingedeelde hal.

Hoe pak je dit aan?

We willen de to-do list afsluiten met een vrolijke tip: ga eropuit! November is een heerlijke maand om musea te bezoeken, een andere stad te ontdekken of gewoon een lekkere wandeling te maken.

Fotografie door Iris Duvekot voor Roomed (tenzij anders vermeld).

Reageer op artikel:
Dit is je to-do list voor de maand november
Sluiten