Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 1 februari 2016

Dit is je to-do list voor de maand februari

Elk begin betekent een frisse start met nieuwe kansen. Zo ook het begin van een nieuwe maand en voor ons betekent dat de hoogste tijd voor nieuwe lijstjes. Daarom zetten wij elke maand een aantal to-do’s voor in en rondom huis op een rijtje, die jij meteen kan toevoegen aan je lijstje.

Ben je vorige maand niet overal aan toegekomen? Check hier nog even de to-do list van januari en bekijk meteen even hoeveel goede voornemens je al over boord hebt gegooid!

1. Maak je huis gezond en fris

In februari kan het vaak nog behoorlijk koud worden en vriezen. Dat hebben we de afgelopen jaren wel geleerd. In Nederland hoeven we geen witte kerst te verwachten, maar komt de winter eigenlijk pas veel later, op een moment dat we het niet meer verwachten. Zorg er daarom voor dat je niet zomaar een koutje vat door van je huis een gezonde en frisse leefomgeving te maken.

Hoe pak je dit aan?

2. Richt je huis in volgens de laatste woontrends

Deze maand is over het algemeen niet de meest boeiende periode van het jaar, tenzij je op wintersport gaat. Dan heb je genoeg leuks om naar uit te kijken. Anyway, we kunnen ons heel goed voorstellen dat je de inrichting van je huis een beetje beu bent. Daarom willen we je graag inspireren om aan de slag te gaan met de laatste woontrends. Dit betekent niet dat je meteen je hele interieur moet omgooien, maar een paar aanpassingen kun je best doen. Ook als je alleen wat accessoires verandert, wordt je blij!

Hoe pak je dit aan?

3. do it yourself!

Zit je deze maand een beetje krap bij kas, maar wil je wel graag je huis een nieuwe look geven nu je de laatste woontrends hebt gespot? Dat snappen wij maar al te goed en daarom zijn wij ook zo’n fan van DIY’s: zelf de mooiste items voor in huis maken, maar dan voor een klein prijsje. Zo heb je dus een uniek én goedkoop item in huis én direct een leuk project om aan te werken. Kortom, win-win-win.

Hoe pak je dit aan?

4. Plan een city trip in eigen land

Voor alle niet-wintersporters die thuisblijven deze maand, ga eropuit! In eigen land ja, want dat is nu juist zo fijn aan ons kleine kikkerlandje; je bent zó in een andere stad. Wij bezochten onlangs een aantal steden en gingen op zoek naar de leukste en minder bekende spots voor onze Roomed in the City rubriek. Om de to-do list van de maand februari af te sluiten, volgen hieronder de laatste updates.

Hoe pak je dit aan?

Reageer op artikel:
Dit is je to-do list voor de maand februari
Sluiten