Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 1 april 2016

Dit is je to-do list voor de maand april

Elk begin betekent een frisse start met nieuwe kansen. Zo ook het begin van een nieuwe maand en voor ons betekent dat de hoogste tijd voor nieuwe lijstjes. Daarom zetten wij elke maand een aantal to-do’s voor in huis op een rijtje, die jij meteen kan toevoegen aan je lijstje.

Ben je vorige maand niet overal aan toegekomen? Hier vind je onze to-do list van de maand maart nog even terug..

Bron: stylizimo blog

1. Een frisse start begint bij frisse geurtjes

Hoera, het is lente! Dus sla die ramen maar open en adem de frisse buitenlucht in. Helaas, april doet wat hij wil en daarom kun je niet altijd de ramen open gooien zonder kou te vatten. Wil je toch dat het in huis lekker fris ruikt? Dan hebben wij daar nog een paar handige en natuurlijke oplossingen voor.

Hoe pak je dit aan?

2. Geef je woonkamer een voorjaars-update

Als je nog steeds die dikke, wollen plaids over de bank hebt gedrapeerd, is het nu toch wel echt tijd om die te verruilen voor wat fris voorjaarstextiel! Omdat het mooiste weer nog moet komen, zul je nog redelijk wat uurtjes doorbrengen in de woonkamer. Daarom hoog op onze to-do list: de voorjaars-update voor de woonkamer.

Hoe pak je dit aan?

3. Zorg dat je genoeg uurtjes slaap pakt

Ben je altijd druk? Ren je constant van hop naar her en werk je een slag in de rondte? Waarschijnlijk denk je dat je daar energie van krijgt – en voor een deel is dat vast wel waar – maar het is wel belangrijk om genoeg rustmomenten in te lassen. Zet daarom op je to-do list van deze maand het goede voornemen om meer te slapen én blok in je agenda een aantal uurtjes me time!

Hoe pak je dit aan?

4. Ontdek de nieuwste winkels van Amsterdam

Woon je in Amsterdam of ben je van plan een dagje naar deze stad te gaan? De afgelopen tijd openden heel wat nieuwe winkels hun deuren. Misschien heb je ze al op je lijstje staan en zo niet, dan is dit een mooi moment om dat lijstje op te stellen én af te werken.

Hoe pak je dit aan?

5. Ga op ontdekkingstocht in de Benelux

We zijn snel geneigd om het vliegtuig te pakken naar exotische landen, maar eventjes ertussenuit in de Benelux is eigenlijk net zo leuk. Plan daarom deze maand een weekendje of dagje weg met de auto of trein.

Hoe pak je dit aan?

Reageer op artikel:
Dit is je to-do list voor de maand april
Sluiten