admin
admin Uncategorized 15 sep 2016

Dit is dé key voor het creëren van een goed gestyled bohemian interieur

De bohemian stijl is zorgeloos, werelds en extravagant. Vaak zie je in bohemian interieurs rijke stoffen met drukke prints en kleuren die met elkaar gecombineerd worden. Doe eens gek en voeg een vleugje van deze levendige speelsheid toe aan jouw huis! Met deze prachtige inspiratiebeelden en de tips uit dit artikel helpen wij je op weg naar het perfecte bohemian interieur.

Bij het creëren van zo’n look draait het allemaal om de combinatie. Dat is het sleutelwoord. Combineer een paar opvallende bohemian items met zachte kleuren en stoffen. Kijk mee en laat je inspireren!

Een Perzisch tapijt is een van die dingen die je haast niet kunt missen voor een bohemien look. Het drukke patroon van dit tapijt vinden we sowieso al het mooist in combinatie met een monochroom interieur en ook voor een boho look geldt deze regel. Ga op zoek naar het evenwicht.

In de slaapkamer combineer je een wit dekbed met veel kleurrijke kussens of een plaid met een druk patroon. Hang een aantal bijzondere items aan de muur of het plafond. Denk hierbij aan dromenvangers, veren, doeken, een geknoopte hanger of een klamboe. Overal mogen kraaltjes of franjes aan zitten om het lekker zomers en speels te houden.

Bekijk dit artikel met de leukste ideeën voor een bohemien stijl in de badkamer.

Naast combineren is er nog één gouden regel: geduld. Je loopt waarschijnlijk niet zomaar één winkel binnen waar je compleet slaagt voor een bohemian inrichting en bij een groothandel moet je het al helemaal niet zoeken. Neem daarom de tijd om op zoek te gaan naar bijzondere en speciale items, het liefst uit het buitenland. Vaak kom je deze items tegen in vintage winkels of op vlooienmarkten.

Ben je net als wij verliefd geworden op een bohemian interieur? Check dan ook even dit huis in Californië voor meer inspiratie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is dé key voor het creëren van een goed gestyled bohemian interieur
Sluiten