In dit interieur met neutrale kleuren zorgt de keuken voor contrast

Eerder al schreven we dit artikel, waarin we je lieten weten dat poederroze het nieuwe beige is. Maar wat gebeurt er als deze twee nude tinten met elkaar gecombineerd worden? In dit heerlijke appartement net buiten Stockholm vol neutrale tinten steekt de zwarte keuken behoorlijk af en dat staat prachtig!

We hopen dat je wat inspiratie kunt halen uit dit heerlijke interieur, maar bekijk ook zeker even ons moodboard: Go Nude!

Door de grote glazen schuifdeuren is het huis al erg licht, maar de witte muren en het neutrale interieur dragen hier ook zeker aan bij. Om de kamer open en ruimtelijk te houden staat er geen grote koffietafel, maar twee verschillende kleine tafeltjes, die goed bij elkaar combineren. De deuren geven toegang tot het kleine balkon waar je kunt chillen op een heerlijke hangmat.

De open keuken zorgt voor een groot contrast! Het zwart van de keuken steekt prachtige af tegen de rest van het neutrale interieur. De keuken is afgewerkt met een marmeren achterwand en gouden en koperen elementen. Chique!

Zelfs de kinderkamer is helemaal in stijl. Van deze zoete kamer maakten we een handige Shop the look, bekijk ‘m hier!

Omdat er verder in het interieur maar weinig accessoires worden gebruikt, vallen de gedroogde takken en bloemen meteen op! Wij maakten een DIY van deze versieringen voor op tafel, maar als je wat grotere takjes en bladeren uitkiest staat het ook prachtig aan de muur.
>> DIY: boeketjes van verse kruiden en bloemen

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
In dit interieur met neutrale kleuren zorgt de keuken voor contrast
Sluiten