Dit huis in Zweden heeft geen blauwtje gelopen. Of toch wel?

Wauw, laten we NU onze koffers pakken en naar het hoge noorden verhuizen, want alles wat uit Scandinavië komt, lijkt goed te zijn. We hebben al heel wat toffe huizen voorbij zien komen inmiddels, maar de Zweden blijven ons verbazen!

Dit huis heeft het overtroffen op keukengebied, want hoewel de meeste Scandinavische interieurs vaak tot de keuken aan toe wit zijn, hebben de eigenaren van dit appartement gekozen voor een opvallende splash of colour. En dat pakt verrassend goed uit.

Zweden
Roomed-scandinavisch-keuken
Roomed-aqua-keukenkastjes
Roomed-marmer-keukenblad

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de keuken is toch wel de meest verrassende ruimte in het appartement. Voor de kastjes is gekozen voor een combinatie van diepblauw en aqua. Het werkblad is compleet van marmer en de achterwand van het aanrecht is grijs geverfd. Maar ook aan de kleinste details is gedacht: leren handvatten. Goed nieuws, met deze tutorial kun je die heel makkelijk zelf maken!

Roomed-scandinavisch-hal
Zweden
Roomed-scandinavisch-visgraat
Roomed-scandinavisch-posters

De lichtgrijze vloer in de werkkamer en hal maakt in de woonkamer plaats voor een warm houten visgraat vloer. De basis is, zoals we gewend zijn, wit. Hoewel de woonkamer klein is, is deze ruimtelijk opgezet. Doordat de kleuren goed matchen is er sprake van harmonie, ondanks bijvoorbeeld het drukke patroon van het vloerkleed. Ook een lesje kleur kiezen?

Roomed-scandinavisch-werkplek
Roomed-scandinavisch-werkplek-2

En wat een heerlijke werkplek! Deze home office is simpel, maar tegelijkertijd wel heel stijlvol. Wij vermoeden dat je hier prima kunt werken zonder afgeleid te worden. Daarom hebben we low-budget lookalikes voor je opgezocht zodat je lekker kunt afkijken en deze fijne plek thuis ook kunt creëren. Shop de look hier.

Roomed-scandinavisch-stoel

Wil jij thuis ook zo’n fijne Scandinavische sfeer? We geven je vijf handige tips.

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Dit huis in Zweden heeft geen blauwtje gelopen. Of toch wel?
Sluiten