Florence
Florence Compact Wonen 15 maart 2014

Dit huis werd gebouwd in 4 maanden en kostte nog geen 24.000 euro

Dit huis heeft slechts een oppervlakte van 20 vierkante meter, staat op wielen, is in 4 maanden gebouwd, maar is voorzien van alle nodige luxe. En dat voor nog geen 24.000 euro.

Andrew en Gabriella Morrison ontwierpen hun eigen compacte huis op wielen. Doordat ze het huis op deze manier bouwden wisten ze veel regels en vergunningen te omzeilen. En ondanks dat het maar 20 vierkante meter is, oogt de ruimte ruim dankzij de witte muren en de vele ramen die voor genoeg natuurlijk licht zorgen.

Het huisje is voorzien van een grote open keuken met stijlvolle zwarte kasten. Deze kasten zijn doorgetrokken in het hele interieur en dienen niet alleen als opbergruimte, maar scheidt tevens de ‘kamers’ van elkaar. En omdat je nooit genoeg opbergruimte kunt hebben, zijn er ook opbergvakken in de trap gemaakt. De trap op zichzelf leidt weer naar één van de slaaphoeken.

Om ook in de wintermaanden goed te kunnen vertoeven, vind je zelfs een klein haardje in dit knusse huisje. Wie zegt dat je veel ruimte nodig hebt?

Reageer op artikel:
Dit huis werd gebouwd in 4 maanden en kostte nog geen 24.000 euro
Sluiten