Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 2 september 2018

In dit huis staat natuurlijk hout centraal (oh, en een danspaal)

Houten vloeren, houten meubels en mooie houten balken. Wij zijn dol op natuurlijk hout en dit huis zit er vol mee. Het is een klein knus huisje met prachtige details, fijne hoekjes en zachte primaire kleuren.

En ja, in de slaapkamer vinden we een danspaal… Ook interessant!

In de woonkamer staat een heerlijke zachte blauwe bank versierd met lieve roze kussentjes. Hier wil je neerploffen en genieten van een goed boek. Ook erg fijn is de open haard tegenover de bank voor koude nachten. De houten ronde bijzettafels passen er goed bij. Het is een bijzonder setje dat erg goed past bij het grote vloerkleed. De kleuren van de bank zien we ook terug in het vloerkleed en maken het plaatje compleet.

natuurlijk hout appartement

Een natuurlijk houten plaatje

Vanuit de gang op de eerste verdieping kan je uitkijken op de woonkamer. Is het geen prachtig houten plaatje? De schilderijen zitten in houten lijstjes en de ingebouwde open boekenkasten hebben prachtige houten balken. Al het hout geeft het huis een warme uitstraling en draagt bij aan de charme van het appartement. Er staat verder geen televisie in de woonkamer, maar met zoveel boeken om te lezen is dat ook niet nodig!

Een pareltje in de hoek

In de hoek van het appartement staat een helder witte keuken met mooie parelwitte tegels. Wij zijn verliefd op deze prachtkeuken. Heel bijzonder is de open ingebouwde boekenkast in de eetkamer. Het geeft het appartement een unieke eigen stijl. Ook erg mooi is de stoere lamp die boven de houten tafel hangt.

Appartement met natuurlijk hout

Een fijne werkplek

Deze ruimte op de eerste verdieping is prachtig ingericht. In de hoek staat een fijne stoel en hetzelfde schattig tafeltje als in de woonkamer. De ruimte is volledig benut, want er staat zelfs een kleine home office. In de hoek staat een kleine ingebouwde boekenkast en het schapenvacht kleedje geeft de ruimte een knusse uitstraling.

natuurlijk hout

Hallo sexy slaapkamer!

Ja je ziet het goed: er staat een danspaal in de slaapkamer. Heel sexy! Handig voor een ochtend work-out en voor intieme avonden. Er hangen geen gordijnen of lamellen in de kamer, maar subtiele rolgordijnen. Met zulke prachtige ramen is dat ook niet nodig.

Meer knusse binnenkijkers:

Reageer op artikel:
In dit huis staat natuurlijk hout centraal (oh, en een danspaal)
Sluiten