In dit huis in Parijs zijn de vloer en de eettafel één

Vaak vind je de keuken en de woonkamer op hetzelfde niveau en loop je dus zo van de ene ruimte naar de andere, maar in dit huis in Parijs is dat niet het geval. Toen de architect het huis aan het stylen was moest hij dus een oplossing bedenken voor dit hoogteverschil. Toen ontstond het mega slimme idee om de houten vloer van de woonkamer nog een stukje door te trekken, waardoor er een heuse eettafel gecreëerd wordt!

Middenin de kamer staat een levensechte boom, wat een spannend en natuurlijk effect geeft. Zelf ook zo’n toffe boom in je interieur? Deze bomen voor binnen zijn dan misschien wel iets minder groot dan die in dit huis, maar zeker niet minder stijlvol!

parijs-artikel

Behalve dat dit een originele oplossing is, brengt het misschien nog wel een veel belangrijker voordeel met zich mee: de woonkamer en keuken worden met deze stap meteen één geheel en lopen vlekkeloos in elkaar over. Het hout dat is gebruikt voor de vloer (en dus ook voor het tafelblad) komt weer terug in het aanrechtblad van de keuken.

parijs-artikel-1

Tot slot staat er bij de eettafel van dit huis in Parijs een bankje om op te zitten in plaats van losse stoelen. Ook dit bespaart ruimte en het houdt het geheel strak.

Reageer op artikel:
In dit huis in Parijs zijn de vloer en de eettafel één
Sluiten