Mirre Staats
Mirre Staats Uncategorized 3 jul 2016

Dit huis middenin het bos in Tsjechië heeft de mooiste leeshoek ooit

Bij Roomed weten we ondertussen een hoop over interieur en wat hierbij komt kijken. Toch blijven we ons inlezen over dit waanzinnige onderwerp en blijven we ons verlekkeren met andere interieurs. Dit resulteert als online magazine in hordes bewaarde tabbladen, maar ook in een verzameling boeken waar je U tegen zegt. Je weet immers nooit genoeg, toch? Voor iedereen met een grote verzameling boeken gaven we al een aantal handige tips voor een eigen huisbibliotheek. Bijan al die tips zien we terug in deze waanzinnige leeshoek in Tsjechië. Architectenbureau A69 heeft van dit boshuis een minimalistisch droomhuis gemaakt met genoeg ruimte voor alle boeken én een heerlijke plek om deze boeken te lezen.

Heb je thuis een plek gevonden om je boeken te stallen, maar mis je nog een plek om heerlijk weg te kruipen in een goed boek? Check dan deze vier tips voor het creëren van een fijn leeshoekje.

Door je interieur te verhogen creëer je extra opbergruimte. Hier zorgt de verhoging er echter voor dat de leeshoek gescheiden is van de rest van de woning, waardoor je je echt kunt afzonderen. Door de kasten in de muren te verwerken, maakt dit de ruimte niet kleiner en houd je dus genoeg ruimte over voor het echte leeswerk.

In plaats van banken en stoelen te plaatsen, heeft A69 gekozen voor een loungeplek in de vorm van een zwembad. Door deze kuip te vullen met matrassen en fijne kussens kun je hier heerlijk relaxen. Ook is er hierdoor genoeg ruimte om met meerdere mensen te genieten van een goed boek en tevens het waanzinnige uitzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.a69.cz

Reageer op artikel:
Dit huis middenin het bos in Tsjechië heeft de mooiste leeshoek ooit
Sluiten