Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 8 september 2016

Dit huis middenin de bossen van Canada heeft een geweldig uitzicht

Sommige mensen zijn gezegend met een prachtig huis; anderen hebben weer een te gek uitzicht vanuit hun woning en dan zijn er nog mensen die het allebei hebben. Zoals de bewoners van dit huis met strak design en ook in dit artikel laten we een zelfde soort geval zien. Het huis is tevens gemaakt met veel hout en is zo ontworpen dat de natuur helemaal tot zijn recht komt. Zo is er een groot terras en lopen de ramen van de vloer tot het plafond zodat je overal kunt genieten van het mooie uitzicht.

Het huis is ontworpen door architecten Marie-Claude Hamelin en Loukas Yiacouvakis in samenwerking met de eigenaar van het huis, beeldhouwer Jacek Jarnuszkiewicz. Ben je benieuwd hoe dat heeft uitgepakt, kijk dan snel verder.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het enorme terras van dit huis. Doordat het dak ver doorloopt ontstaat er een mooie overkapping zodat je ten alle tijden buiten kunt zitten. Je hebt vanaf het terras een adembenemend overzicht over het hele bos.

Ook vanuit de eethoek kun je zo naar het balkon. Daarnaast is de wand met schubben erg opvallend. Deze loopt helemaal door naar boven waardoor het glazen plafond extra aandacht krijgt. Net als deze villa in Afrika staat het uitzicht centraal in dit huis. Daarom is het interieur minimalistisch gehouden om zo min mogelijk af te leiden.

De combinatie van de zwarte kozijnen, witte muren en een warme houten vloer zorgt voor een rustig effect waardoor de groene bossen echt tot hun recht komen.

Ook de keuken in dit huis is erg minimalistisch. Een echt eye catcher in deze ruimte is de zwarte trap. Wil je met jouw trap ook een statement maken? Kijk dan eens naar deze creatieve manieren om je trap op te leuken.

Waar je vanuit de eethoek zo naar het glazen plafond keek, heb je nu via datzelfde glas een mooi overzicht over de benedenverdieping. Ook zie je de schubbenwand terugkomen in de badkamer. En natuurlijk weer de grote ramen voor het spetterende uitzicht.

Ben je nou zelf niet gezegend met een mooi uitzicht vanuit je huis? Kijk dan eens naar dit artikel waar we je tips geven om dit probleem op te lossen.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Dit huis middenin de bossen van Canada heeft een geweldig uitzicht
Sluiten