Dit huis in Melbourne is de perfecte mix van oud en nieuw

Wauw, als we het hebben over het beste van oud en nieuw in een project, dan wint dit huis in Melbourne een prijs. Het gebouw komt uit de Victoriaanse periode en is door Robson Rak Architect volledig gerenoveerd tot modern woonhuis. Oude elementen, zoals de gevel en details in het huis, zijn behouden en dat geeft een heel gaaf effect!

Benieuwd naar deze perfecte mix van oud en nieuw? Bekijk onderstaande foto’s voor heel veel inspiratie. Wij vinden het in elk geval te gek!

De voorkant is compleet in originele staat gerenoveerd en ook de ornamenten in de hal zijn bewaard gebleven. De warme houten vloer en het Perzische tapijt passen perfect bij de sfeer van het oude huis.

Vanuit de hal kom je via een stukje trap in de lichte moderne leefruimte. Het gebruik van hout op de muur geeft de ruimte een warme uitstraling en past heel mooi bij de rest van het interieur.

In het oude deel van het huis zijn een slaapkamer en werkkamer gemaakt. De kamers zijn modern en basic ingericht en ook hier krijgen de originele elementen een mooi plekje in het interieur. Oud gaat dus prima in een modern jasje!

De muur van deze werkplek is gedecoreerd met een vrij druk printje, maar omdat de ruimte verder heel basic is ingericht, leidt dit niet af. Wij geven je graag nog wat extra stylingtips voor een werkplek die je productiviteit verhoogt.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier hoe vet vintage design staat in dit moderne appartement in Stockholm.

robsonrak.com.au

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis in Melbourne is de perfecte mix van oud en nieuw
Sluiten