Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 26 mrt 2018

Dit huis in Londen is slechts 2 meter breed (en kost € 1,1 miljoen)

Groot wonen is voor niet voor iedereen een droom. Sterker nog: dit appartement in Londen is slechts 2,3 meter breed. Ter vergelijking: een trein is nog breder.

Het huis is gebouwd om de ruimte tussen twee andere gebouwen op te vullen. Nou, dat is goed gelukt. In totaal heeft het huis drie verdiepingen en een vloeroppervlak van 98 vierkante meter. Het staat op dit moment te koop voor een behoorlijke € 1,1 miljoen. Andere huizen in dezelfde wijk, Wandsworth, worden gemiddeld voor 4 ton minder verkocht.

roomed-appartement-londen-klein

Als je door de voordeur loopt, kom je als eerste in de hal. En we moeten zeggen, dat ziet er nog niet eens zo klein uit! Door de hoge kast tegen de muur wordt er veel opbergruimte gecreëerd.

roomed-appartement-londen-klein
roomed-appartement-londen-klein

Licht interieur

Ook de open keuken ziet er ruim en open uit. In het appartement worden veel lichte kleuren gebruikt. Dit omdat donkere kleuren een ruimte kleiner laten lijken. Door lichte kleuren in je interieur te gebruiken, lijkt je huis dus optisch groter.

roomed-appartement-londen-klein
roomed-appartement-londen-klein

De tweepersoons slaapkamer lijkt echter wel aan de krappe kant. Dat kunnen we ons best voorstellen, met een bed van 1,60 breed. Toch kan je aan beide kanten nog gewoon met je beste beentje uit het bed stappen.

roomed-appartement-londen-klein

In het kleine huis is zelfs ruimte gemaakt voor een home office. Ook deze is weer lekker licht gehouden, maar door de kleurrijke posters wordt het interieur net iets persoonlijker gemaakt.

Meer foto’s?

Wil je meer foto’s van het huis zien? Bekijk dan vooral even de pagina van de makelaar.

Ook klein wonen?

Als je ook klein wilt wonen, maar niet de drukte van Londen (of een andere drukke stad) om je heen wilt hebben, dan kan je je eigen Wikkelhouse ontwerpen. Een volledig uitgeruste én duurzame woning van niet groter dan 28m². Wil je alleen overnachten in een Tiny House? Dan is dit vakantiehuis iets voor jou.

Bron: savills, businessinsider

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit huis in Londen is slechts 2 meter breed (en kost € 1,1 miljoen)
Sluiten