Dit huis laat zien dat gekleurde voegen elke tegelwand tot eye-catcher maken

Geert Remmelink 21 mei 2017 Design

Hoewel een strakke witte tegelwand heel stijlvol kan zijn, is het misschien ook een tikkeltje saai. Voor sommige mensen is dat geen probleem, maar anderen willen daar graag wat aan doen. Dan kan je natuurlijk voor een bijzondere tegelgaan, maar dan ga je al gauw wat meer geld uitgeven. En die Friese Witjes zijn nu eenmaal lekker low-budget. De bewoners van dit appartement kozen daarom in samenwerking met PYO Arquitectos voor gekleurde voegen. En dat geeft een heel bijzonder effect!

Niet alleen met het soort tegel of de kleur van de voeg kan je indruk maken. Ook door de tegels op een bijzondere manier te leggen maak je van de muur een eye-catcher.

gekleurde voegen

gekleurde voegen

De voegen in de hal zijn donkergrijs, wat uiteraard niet heel spectaculair is. Maar dat hebben de bewoners gecompenseerd door een felrode kast toe te voegen. De tegelwand in de hal loopt tot in de keuken. Slim gedaan, want zo ontstaat er meer eenheid in het appartement.

>> 9x simpele manieren om meer kleur in huis aan te brengen

gekleurde voegen

gekleurde voegen

In de badkamer zie je goed hoe gaaf de gekleurde voegen zijn. En het ziet er niet alleen cool uit, het is ook nog eens heel low-budget. Als jij wel wat tips kan gebruiken om jouw goedkope tegelwand meer pit te geven, lees dan eens onze handige tips!

gekleurde voegen

gekleurde voegen

MEER LEZEN
Ontdek de mooiste tegels voor de badkamer en check dit artikel voor de vier beste plekjes in huis om bijzondere tegels toe te voegen.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Dit huis laat zien dat gekleurde voegen elke tegelwand tot eye-catcher maken
Sluiten