Dit huis is helemaal gestyled volgens de najaarstrends

Als je Roomed een beetje volgt, is de kans groot dat je al op de hoogte bent van de najaarstrends. Zo niet, kijk even hier. Nu willen we je een voorbeeld geven van een huis dat helemaal gestyled is volgens deze trends.

Hopelijk brengt dit huis je op ideeën en kun je jouw huis ook een beetje klaar maken voor het najaar.

roomed-najaar-1

Het huis heeft veel schuine wanden, wat het vaak lastig maakt om een huis in te richten. Maar met deze tips overwin je de struggles van wonen met een schuin plafond ongetwijfeld.

roomed-najaar-7
roomed-najaar-8

Wij zijn echt fan van deze keuken. De combinatie van modern wit met een marmeren achterwand is echt te gek. De planten in de keuken zorgen voor sfeer én brengen een beetje kleur in de ruimte.

roomed-najaar-2
roomed-najaar-6

Een mooie ronde eettafel past perfect in deze ruimte. De ruimte is namelijk niet erg groot en zo kun je toch gemakkelijk om de tafel heen lopen. Daarnaast is een ronde tafel ook stuk gezelliger in een groter gezelschap dan een vierkante tafel. De zwarte stoelen zorgen voor een mooi contrast.

roomed-najaar-9
roomed-najaar-11

Dit najaar zien we veel roestkleuren in combinatie met natuurlijke materialen, zoals rotan en wol.

roomed-najaar-12

Wil jij de woonkamer ook stylen volgens de laatste trends? Wij verzamelden vier voorbeelden van woonkamers in de trends van dit seizoen om te laten zien hoe je de ruimte kun stylen.

roomed-najaar-3
roomed-najaar-4
roomed-najaar-5

Ook het balkon is helemaal klaar voor de herfst. Met leuke rotan stoelen en een warm vachtje kun je hier genieten van de laatste zonnestralen voor de winter er weer aankomt. Wij geven je graag nog meer tips om optimaal te kunnen genieten van je balkon in het najaar.

roomed-najaar-15
roomed-najaar-16

Een andere kleur van dit jaar is blauw. Ideaal voor in de slaapkamer, omdat het een rustgevende tint is. Daarnaast zien we ook weer natuurlijke materialen terugkomen zoals de lederen stoel en de rieten manden. De warme sfeer van natuurlijke materialen in combinatie met de koele kleuren zorgen voor een fijn contrast.

>> Vier looks voor een slaapkamer in de trends van dit najaar

roomed-najaar-17
roomed-najaar-18
najaarstrends

Het marmer in de keuken zien we ook in de badkamer. Zo vormt het interieur van dit appartement één geheel.

MEER LEZEN
Ook dit Scandinavische appartement is helemaal klaar voor het najaar met veel warme aardse kleuren en fijne vloerkleden.

Reageer op artikel:
Dit huis is helemaal gestyled volgens de najaarstrends
Sluiten