Dit huis in Zweden laat zien dat een landelijke stijl niet oubollig is

Het interieur van dit ruime en lichte huis in Zweden toont niet alleen mooie Scandinavische invloeden, maar heeft tegelijkertijd ook een heel landelijke stijl. En nee, landelijk betekent zeker niet altijd dat de inrichting er saai uit hoeft te zien! Dat lieten we je in dit artikel met tips al zien en ook dit huis in Göteborg (in het oosten van de Zweedse buurt Haga) is een goed voorbeeld van een landelijke inrichting, die niet oubollig is.

Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². Ondanks de lichte en ietwat koude kleuren, heeft het huis toch een heel warme sfeer. Daarbij heeft het huis ook nog drie verschillende open haarden en een houtkachel. Perfect voor de koude Scandinavische winter dus!

landelijke stijl
landelijke stijl
landelijke stijl
landelijke stijl

Over het algemeen wordt er een vrij minimalistische stijl aangehouden, met een aantal centrale punten in het huis die de echte uitblinkers zijn. Een voorbeeld hiervan in de woonkamer is natuurlijk de prachtige open haard. Door het contrast met de donkere kist naast de open haard valt deze extra op. Meer voorbeelden van hoe je een open haard laat uitblinken in je interieur vind je trouwens hier.

landelijke stijl
landelijke stijl

De keuken is even ruim als de woonkamer en houdt ongeveer dezelfde stijl aan. Wel is er hier gekozen voor een zacht kleurtje op de muren, wat de ruimte meer gezelligheid geeft. Voor echte kookliefhebbers is het een feestje om in zo’n ruime keuken te koken! En let vooral op het marmeren keukenblad; een kleine droom voor liefhebbers van een rustige lichte stijl en een ware eyecatcher voor deze keuken!

landelijke stijl
landelijke stijl
landelijke stijl

Er komen veel patroontjes voor in het huis. Niet alleen op de muren, maar ook in de vloer en in het keukenblad. Ook dit benadrukt die landelijke stijl. De patroontjes maken het huis niet te druk, omdat ze vooral uit zachte en lichte tinten bestaan.

landelijke stijl
landelijke stijl

MEER LEZEN
Shop the look van deze witte eetkamer in landelijke sferen of bekijk nog een prachtig landelijk huis met veel beton.

www.alvhem.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis in Zweden laat zien dat een landelijke stijl niet oubollig is
Sluiten