Dit huis in São Paulo heeft maar liefst twee bijzondere keukens

De droom van iedere hobby-kok: dit huis heeft niet één, maar twee bijzondere keukens! Het huis staat in de Braziliaanse wereldstad São Paulo en is ontworpen door architect Felipe Hess, de architect die ons eerder ook al een kijkje gaf in zijn eigen prachtige appartement. Het interieur is modern en door de donkere houten vloeren en op maat gemaakte kasten krijgt het huis een heel chique uitstraling.

De twee keukens zitten verstopt, kan jij raden waar?

Voor het huis staat een te gekke donkere schutting. Al is schutting niet echt het goede woord, want het ziet er al behoorlijk chique uit! Via de rechterdeur kom je terecht in de tuin.

Het tuinpad leidt naar de grote woon -en eetkamer.

Het interieur bestaat uit veel beige -en bruintinten, met als uitschieter de gekleurde bank! De stenen muur die we op de foto’s van de buitenkant ook al zagen, loopt door tot in de woonkamer. Het geeft de ruimte een authentiek gevoel. Als contrast bij het steen zijn er grote donkere schuifdeuren gemaakt..

.. Met daar achter de keuken! Bekijk voor meer ‘verstopte keukens’ ook even dit compacte appartement of deze gave kastenwand in een prachtig huis in Amsterdam.

Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht op de gezellige binnentuin mét zwembad. Maar niet alleen de bank is een eyecatcher in dit huis, ook de trap is heel bijzonder.

De tweede keuken staat op het dak! Het dakterras heeft een grote eettafel en uitgebreide buitenkeuken. Zo kunnen de eigenaren van het huis veel vrienden en familie uitnodigen voor een gezellig diner met uitzicht over de stad.

www.contemporist.com