Dit huis in Israël laat zien waarom wij zo gek zijn op hoge plafonds

Wauw, dit prachtige huis in Israël heeft het complete plaatje: te gekke architectuur, een heerlijke tuin en een prachtig interieur met veel beton en hoge plafonds. De eigenaren, een koppel met twee jonge kinderen wilden een compleet nieuw huis met een stoer uiterlijk. Om deze klus te klaren schakelden zij Neuman Hayner Architects in. Het huis is heel ruim opgezet en om al die ruimte extra te accentueren is een aantal slimme trucs toegepast. Kijk mee!

Woon je zelf in een huis met een laag plafond? Niet getreurd, want er zijn genoeg designer tricks waarmee je een hoog plafond kunt faken. Bekijk ze hier!

De grote open keuken heeft een industriële uitstraling, maar door de prachtige mat antraciete kasten heeft het tegelijkertijd ook een heel stijlvolle look. In dit gedeelte van het huis wordt ook goed gebruik gemaakt van de hoge plafonds. Door middel van een kleine tweede verdieping wordt er meer oppervlakte gecreëerd. Naast dat het erg handig is, ziet zo’n ‘zwevende’ verdieping er ook best wel cool uit.

Door de open indeling heeft de benedenverdieping de uitstraling van een loft. Om de woonkamer van de keuken en eethoek te scheiden is er een groot blok beton los in de ruimte gezet. Door dit blok niet tegen de muur te zetten, maar vrij in de ruimte, oogt de verdieping nog steeds heel open. Slim!

In het gehele huis hangen schommelstoelen aan het plafond. Leuk voor de kinderen, maar ook heel stylish! De ombouw van de trap zorgt voor een mooi contrast tussen al het glas en beton. De bamboestokken liggen verzonken in de vloer. Hierdoor lijkt het alsof de stokken zo uit de vloer komen, wat ook weer veel doet voor de ruimtelijkheid van dit prachtige huis.

Niet alleen de schommels, maar ook het bed hangt aan het plafond! Wil jij ook zo’n stoere look creëren in de kinderkamer, maar is je plafond helaas niet stevig genoeg? Check dan even dit artikel waarin we je alles vertellen over het alternatief.

Aan de master bedroom grenst een fantastische badkamer met een vrijstaand bad. Het vele beton maakt het tot een modern en stoer geheel.

>> 9x inspiratie voor beton in de badkamer

Nu je het hele interieur hebt gezien ben je vast ook benieuwd naar de architectuur? Ook dat is, geheel in stijl met de rest van het huis, compleet van beton.

homeworlddesign.com

Reageer op artikel:
Dit huis in Israël laat zien waarom wij zo gek zijn op hoge plafonds
Sluiten