Een huis in Göteborg met prachtige gallery walls

Als je dol bent op Scandinavisch, dan moet je dit waanzinnig grote huis in Göteborg écht even zien. Met gallery walls en het toffe bloemenbehang in de eetkamer krijgen de muren in dit huis een persoonlijke look.

Als je zelf op zoek bent naar de perfecte compositie en invulling van je gallery wall, dan kun je dit huis als voorbeeld nemen en heel wat ideeën opdoen. In bijna elke kamer vind je namelijk wel een wand vol lijsten. Kijk je mee?

De woonkamer is stijlvol ingericht met een salontafel van marmer. Door de vele kussens, kleden en het wollige plaid dat over de bank ligt, krijgt het huis een gezellige, warme sfeer.

Een bloemetjesbehang oubollig? Welnee! We lieten je eerder al zien dat bloemetjes behang zeker ook nu gewoon kan, en dat bewijst dit huis nog maar eens opnieuw.

En zie je de mooie gallery wall die ook weer in deze kamer te vinden is? Door de groene details in de eetkamer is hier gekozen voor lijsten in verschillende bijpassende tinten en kleurrijke afbeeldingen. Door in een ruimte dezelfde kleuren te gebruiken voor verschillende accessoires maak je het één geheel.

Wil je de eetkamer een eigenzinnige look geven? Maak dan ook hier een gallery wall of check deze decoratie ideeën om je eethoek een boost te geven.

De keukendeurtjes van staal geven een stoere industriële uitstraling in de keuken. En ook de betonnen lamp geeft de moderne keuken een stoer karakter. Check ook even hoe handig de kleine eethoek hier is gemaakt. Het tafelblad steunt op de verwarming en zo wordt weer wat ruimte bespaard.

De gang is de ideale plek voor een gallery wall, omdat je zo direct een persoonlijke sfeer in de entree creëert zonder ruimte in beslag te nemen. Dit is handig omdat de gang vaak smal is en je simpelweg niet veel ruimte hebt voor veel verschillende items om hier een gezellige sfeer aan mee te geven. Om het geheel toch rustig te houden in deze smalle doorgang, is er gekozen voor witte lijsten en neutrale afbeeldingen.

Meer inspiratie voor gallery walls in de gang? Bekijk deze inspiratieboost.

Zelfs de kinderkamer in dit huis in Göteborg is super stylish ingericht met kunst aan de muur. Wil je deze look ook bij jou thuis? Dat kan! Shop hem hier.

Ondanks dat deze slaapkamer kamer best klein is, spotten wij een leuke mini home-office. Zo zie je dat je altijd wel ruimte kunt maken voor een kleine werkplek.

En ook hier zien we weer verschillende lijsten aan de muur! De afbeeldingen hoeven niet altijd geclusterd in een perfecte opstelling te hangen, kleine sets van lijsten zoals in deze slaapkamer, werken ook goed.

MEER LEZEN
Ben je na het zien van dit huis in Göteborg nog verliefder geworden op de Scandinavische stijl? Bekijk dan ook dit huis met alle elementen waar wij van dromen of dit huis waarin heel wat styling lesjes verstopt zitten.

www.stadshem.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Een huis in Göteborg met prachtige gallery walls
Sluiten