Dit huis in Australië ziet er vanbuiten totaal anders uit dan je zou verwachten

In dit artikel nemen we je mee naar een huis in Australië, naar het plaatsje Double Bay om precies te zijn. Dit is een haven in de suburbs van Sydney. In tegenstelling tot de oude Victoriaanse huisstijl, die de rest van de straat siert, heeft dit huis een moderne uitstraling en totaal andere vorm. De architecten van Tribe studio waren dan ook precies op zoek naar dat contrast.

Die contrasten zetten zich nog even door naar het interieur. Is binnen alles licht van kleur, vanbuiten staat je een heel ander kleurenpalet te wachten.. Kijk je even mee?

Yes, vanbuiten een totaal ander modern design in zwart en wit.

Binnen geen zwart, maar lichte tinten. De combinatie van hout en zachte pasteltinten zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Zonder deze combinatie zou het huis best kil zijn, omdat het eigenlijk heel modern en strak vormgegeven is. Wij zijn vooral fan van de open constructie in het midden van het huis, waardoor de woonkamer van bovenaf verlicht wordt.

Mocht je nog op op zoek zijn naar wat keukeninspiratie: hier is het. Marmer verveelt eigenlijk nooit en deze lichte variant is vooral een aanrader als je het thuis graag licht en ruimtelijk houdt. Let ook direct even op de hoge poten waar het keukenblok op staat. Ook dit geeft een verruimend effect!

Dit is overigens niet de eerste keer dat architecten spelen met contrasten tussen Victoriaanse huizen en modern design. Achter de gevel van dit huis in Australië zit ook een verrassing.

www.tribestudio.com.au

Reageer op artikel:
Dit huis in Australië ziet er vanbuiten totaal anders uit dan je zou verwachten
Sluiten