Dit Scandinavische huis heeft een mix van alles waar we dol op zijn

Velours, marmer, een Beni Ouarain vloerkleed… Dit huis met Scandinavisch interieur heeft werkelijk alles waar we bij Roomed van houden. Neem een kijkje en droom heerlijk weg bij dit prachtige huis.

De inrichting van dit huis is niet geheel wit, zoals je vaak ziet bij een Scandinavisch interieur. In plaats daarvan zien we een donkere houten vloer en lichte, warme kleuren op de muur.

Over de perfecte mix gesproken, zó doe je dat dus! In de woonkamer zijn al meteen onze drie favoriete elementen met elkaar gecombineerd. Een prachtige marmeren salontafel, een velours stoeltje en de look wordt afgemaakt met een Beni Ouarain vloerkleed. Verder bestaat de woonkamer uit warme tinten met een lichte basis, waardoor het geheel kalmerend en niet te druk wordt.

Net als wij dol op velours? Bekijk onze moodboards met de mooiste velvet combinaties. Oranje en groen voor een kleurrijk interieur en een vleugje roze voor een romantische touch (wat dus níét tuttig is, geloof ons).

De woonkamer en stijlvolle home office worden van elkaar gescheiden door een muur met glas en staal. Zo’n glazen room divider houdt je ruimte open en ruim. Voor de mooiste room dividers van glas en staal check je nog even deze inspiratieboost!

In de home office vind je ook de tweede prachtige velours stoel, evenals het tweede marmeren tafelblad. Dit is een lichtere variant van marmer, waarbij roze details in de accessoires zorgen voor een mooi contrast.

Zoals de home office gescheiden wordt van de woonkamer door een muur van ramen, wordt de keuken afgesloten van de woonkamer door middel van een stel prachtige ensuite deuren.

In de keuken komt het marmer weer terug. Het wordt gecombineerd met een mooie houten ronde tafel en wat andere warme details. Door het gebruik van dezelfde materialen in verschillende ruimtes creëer je eenheid, en dat is precies wat de bewoners van dit huis ook gedaan hebben. Door het marmer in de woonkamer, keuken, én home office terug te laten komen wordt alles één geheel.

>> Bekijk ook: 11x de mooiste keukens met een touch of marmer

De gang is in tegenstelling tot de rest van het huis wel wit met zwart, zoals we gewend zijn van een Scandinavisch huis. Toch is het er niet kil. Dit komt door het Beni Ouarain kleed dat bijna de hele vloer in de gang bedekt. Waar het marmer voor eenheid zorgt in dit huis, geldt hetzelfde voor dit kleed dat we in verschillende ruimtes tegen komen.

De slaapkamer is weer een mooi licht geheel. Wij zijn vooral weg van het bed dat van onder tot boven helemaal bedekt is met grof linnen. Ook hier zien we weer een mooie velours stoel die zorgt voor een warme toevoeging.

Wil jij trouwens ook zo’n mooie spiegel aan de wand? Bekijk dan even onze budget finds van vorige week, waar we de mooiste spiegels met kettingen voor je op een rijtje zetten! Allemaal met een zacht prijsje.

Een fijne bijkomstigheid van dit huis is het balkon dat via de slaapkamer te bereiken is. Je ziet dat je met een paar zachte dekentjes en wat kaarsjes ook op een heel klein balkon een leuk plekje kunt creëren!

>> Lees ook: 4 tips om optimaal te genieten van een klein balkon.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische huis heeft een mix van alles waar we dol op zijn
Sluiten