Dit huis heeft de kinderkamer waar je altijd van droomde

Wij kunnen ons nog wel herinneren dat we vroeger als kind niets leuker vonden dan hutten bouwen in het bos of in de tuin en als het regende zetten we onze bouwsessies gewoon binnen voort. Dan maakten we van een oud laken een tent en gebruikten we stoelen als tentstokken. In dit huis is álle ruimte om te spelen. De kinderkamer is namelijk ontzettend ruim en zo leuk gestyled dat wij er zelfs nu nog jaloers op kunnen zijn.

Het huis staat in Zweden en je herkent de Scandinavische sfeer direct aan de witte basis van het interieur en de witte vloeren. De meubels zijn een fijne mix van modern, klassiek, design en IKEA.

De bijzondere tutu-lamp boven de eettafel is een Scandinavisch design, namelijk de lamp die Jonas Bohlin ontwierp voor Klong.

Tip: zet een mix van vintage en moderne stoelen rond de eettafel voor een nonchalante look. Kijk hier voor meer inspiratie!

De lamp in de hal komt van IKEA.

En dan de kidsroom.. hoe fantastisch is die verlichting! En kijk ook even naar het patroon op de geverfde muur. Een ontzettend leuk idee! Bekijk hier meer verfideeën voor de kinderkamer.

De kinderkamer heeft zelfs ruimte voor een tipi tent. Wil jij net zo’n speelse kinderkamer voor je eigen kind? Shop the look hier!

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis heeft de kinderkamer waar je altijd van droomde
Sluiten