Dit huis combineert modern Scandinavisch met een vleugje vintage

Dit huis komt met een fijne toevoeging op het traditionele Scandinavische interieur. Namelijk, de combinatie van modern met vintage. Nu zijn wij sowieso al fan van interieurs met mooie vintage klassiekers, dus we dromen ook nu weer heerlijk weg bij dit prachtige huis.

Het interieur is voornamelijk wit met hier en daar een contrast. In het midden van de woonkamer schittert een oude vintage bank, die hier in vergelijking met de rest van het Scandinavische interieur echt een statement maakt.

vintage-modern-scandi-2
Modern vintage
vintage-modern-scandi-9
vintage-modern-scandi-10
vintage-modern-scandi-1

Ondanks dat de woonkamer klein en rustgevend is, gebeurt er van alles. Er worden verschillende materialen met elkaar gemixt waaronder glas, velvet, dierenprint en vachten. De hanglamp spotten we onlangs nog in het prachtige witte huis van Anita.

vintage-modern-scandi-6
vintage-modern-scandi-7
vintage-modern-scandi-8
vintage-modern-scandi-5

De slaapkamer en woonkamer zijn samengevoegd in één ruimte. De bank is hier slim ingezet als divider tussen het slaap- en woongedeelte. Doordat de bank zo uitblinkt in dit interieur vormt hij een duidelijke scheidingslijn.

vintage-modern-scandi-3
vintage-modern-scandi-4
vintage-modern-scandi-balkon-avond

De woonkamer kijkt uit op dit prachtige balkon. Met pallets is een bank gemaakt. Je kunt ook heel gemakkelijk zelf een bed van pallets maken en deze afstylen met wat kleurrijke kussens.

vintage-modern-scandi-11
vintage-modern-scandi-20

In de gang zien we de combinatie van modern en vintage weer terugkomen. Het interieur is in de basis wit, maar door de toevoeging van een oude dokterstas en twee klassieke stoelen van een mooie oude houtsoort wordt er toch weer een vleugje vintage toegevoegd.

vintage-modern-scandi-12
vintage-modern-scandi-13
vintage-modern-scandi-14
vintage-modern-scandi-15

Via de mooie klassieke witte ensuite deuren kom je binnen in de keuken en eetkamer. Een vierkante eettafel zoals je die in dit huis ziet, kom je niet vaak tegen! En dan is hij ook nog eens gecombineerd met losse banken aan elke zijde in plaats van verschillende stoelen.

>> Lees ook: Inspiratieboost: 12x een bank bij de eettafel

vintage-modern-scandi-17

vintage-modern-scandi-18
vintage-modern-scandi-19

MEER LEZEN
Waar dit Scandinavische appartement meer karakter krijgt door de combinatie van modern met vintage, zijn er nog vele andere Scandinavische huizen die op hun eigen manier toch net een andere twist hebben. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in dit Zweedse huis!

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Dit huis combineert modern Scandinavisch met een vleugje vintage
Sluiten