In dit huis aan het water is geen muur hetzelfde

Dit huis aan het water is een welkome afwisseling tussen de vele witte interieurs die we voorbij zien komen. De materialen, die zijn gebruikt voor de wanden en vloeren, zijn allemaal vrij donker van kleur, maar door slimme toevoegingen krijgt het interieur een verassend contrast. Naast de prachtige inrichting hebben de muren allemaal verschillende wandafwerkingen. Genoeg inspiratie dus!

Het huis ligt aan een groot meer en vanuit de badkamer, woonkamer én slaapkamers heb je een mooi uitzicht over het water.

huis aan het water
huis aan het water

In deze ruimte worden de ruwe bakstenen gecombineerd met robuuste houten planken. De muren zijn al vrij donker, maar toch is er ook gekozen voor een donkere vloerbedekking. De witte omlijsting in de vloer zorgt voor een fijn contrast. Ook de gordijnen vinden wij goed gekozen. De muren zijn vrij massief en de dunne gordijnen brengen zo wat ‘luchtigheid’ in het interieur.

Heb jij thuis ook een stuk open ruimte waarvan je niet zo goed weet wat je er mee kunt doen? Zo’n vierkant daybed staat super gezellig! Daarnaast ook nog eens handig om zelf te maken met een paar opgestapelde pallets, een matras en een cozy kleed en kussens.

huis aan het water
huis aan het water

De verschillende stoelen aan de grote eettafel zorgen voor een fijne boost van kleur. Middenin de ruimte staan twee grote petrolblauwe tussenmuren. Deze muren worden optimaal gebruikt! De ingebouwde bank biedt meer zitruimte aan de eettafel en de home office is op deze manier ook netjes weggewerkt.

Bekijk eens dit artikel over het ‘verstoppen’ van je home office, boordevol inspiratie voor een handige (ingebouwde) werkplek.

huis aan het water
huis aan het water

Naast het zitje bij de openhaard en achter de ingebouwde wanden is de echte woonkamer. De banken brengen wat meer kleur in het donkere interieur.

huis aan het water
huis aan het water

Glimmende tegels in twee verschillende tinten bekleden de wanden van de badkamer. Ook hierbij is weer gedacht aan contrast, de spierwitte vloer steekt mooi af bij de donkere tegels. En hoe leuk is het ouderwetse ligbad op pootjes! Het bad staat voor het grote raam, zodat je tijdens het badderen kunt genieten van het uitzicht over het water.

>> 7x ladders in huis

huis aan het water
huis aan het water

Niet alleen tijdens het badderen, maar ook als je wakker wordt, kun je genieten van hetzelfde prachtige uitzicht.

huis aan het water
et waterhuis aan het water

Bekijk ook eens deze bijzondere interieurs

www.airspaces.co.uk

Reageer op artikel:
In dit huis aan het water is geen muur hetzelfde
Sluiten