Dit geniale systeem is een bed, kast, eethoek en logeerbed in één!

Wanneer je in een compact huis woont, moet je de ruimte slim indelen. Het combineren van meerdere functies in één design is dan best wel handig. Om het perfecte systeem te ontwerpen waarin meerdere facetten met elkaar worden gecombineerd, bundelden designers Peter Suen en Charles Irby hun krachten. Het resultaat van deze samenwerking? Een geniaal bed dat tegelijkertijd ook bestaat uit een walk-in closet, een logeerbed, een eethoek én werkplek.

Voor zo’n bed heb je natuurlijk wel een iets hoger plafond nodig, maar we denken dat dit fantastische bed dé oplossing is voor een compact huis! Het systeem bestaat uit een betonnen buitenkant, dat wordt gecombineerd met witte kasten en een houten bovenkant. Door deze materialen heeft het bed een industriële look.

De rechterwand is een groot whiteboard. Super handig wanneer je de uitklaptafel als werkplek gebruikt, maar deze wand bestaat niet alleen uit een whiteboard…

Wanneer je het whiteboard uitklapt, komt het logeerbed tevoorschijn! De kastjes aan de achterkant en het bankje kunnen dan als nachtkastje gebruikt worden.

Aan de buitenkant van het systeem is een grote kast gemaakt. De ingebouwde vakken zorgen ervoor dat de kast lekker opgeruimd blijft. De trap is bevestigd aan een stalen pijp, waardoor deze makkelijk verschoven kan worden. Wel zo praktisch, want op deze manier kan je makkelijk bij al je spullen.

Wil je zelf ook een bed mét kast en ben je een beetje handig? Bekijk dan deze IKEA hack.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw compacte appartement? Check dan ook even deze artikelen!

design-milk.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit geniale systeem is een bed, kast, eethoek en logeerbed in één!
Sluiten