Dit gebouw in Japan heeft van binnen én buiten een bijzonder design

Vaak zijn gezondheidscentra niet per se echte uitblinkers als het op design aankomt, maar dit gebouw in Japan vormt een uitzondering op die regel. Het ziet er van buiten, maar óók van binnen bijzonder stylish uit qua design door de strakke vormen, gemixt met een huiselijk exterieur.

De ruimte is open, licht en afgewerkt met mooie details van natuurlijke materialen. Dit natuurlijke materiaal is voornamelijk onbewerkt hout gecombineerd met bewerkt hout. En doordat daarbij de juiste kleuren zijn gebruikt pakt dit zeer goed uit!

Van buiten valt het gebouw al direct op door de ramen die een huis-achtige vorm hebben. Van binnen geeft dit een leuk effect doordat er op die manier vanuit verschillende hoeken natuurlijk licht binnenvalt.

Heb je zelf een huis zonder al te veel ramen en dus weinig natuurlijk licht? Met deze tips zorg je dat een ruimte tóch mooi verlicht is, zonder dat er daglicht aan te pas komt.

Binnen zijn er opvallend veel verschillende houtsoorten gecombineerd. Toch zorgt dit niet voor een te druk of onrustig effect, de ruimte is juist één geheel. Dit komt doordat er is gekozen voor dezelfde kleuren in de mix van hout. Lees vooral ook even dit artikel waarin we je tips geven voor het combineren van verschillende houtsoorten.

In het gebouw zitten bijzondere vormen waarin verschillende verdiepingen worden gecreëerd. Op deze manier oogt de ruimte toch open, terwijl er wel degelijk een tweede verdieping in zit.

Woon je zelf in een klein huis? Ook daar kunnen verschillende verdiepingen zorgen voor meer wooncomfort. Bekijk ter inspiratie deze binnenkijker in een studio van 50 vierkante meter waarin maar liefst drie verdiepingen zitten!

MEER LEZEN
Ben je net als wij verliefd geworden op dit mooie gebouw in Japan? Het prachtige land heeft nog veel meer moois te bieden op het gebied van interieur! Bekijk bijvoorbeeld ook even deze binnenkijker in Japan, waarin we opnieuw een mooie mix van verschillende houtsoorten zien.

www.tsc-a.com