Dit gave huis in Australië heeft een kleurrijke mix van aardetinten

Als een architect zijn eigen huis ontwerpt, betekent dat vaak dat het desbetreffende huis wel bijzonder wordt. En dat is hier dus ook helemaal het geval! Een oase aan aardetinten, verschillende soorten hout en prachtige planten: dit huis in Australië heeft het allemaal.

Het huis laat zien hoe je een mooi kleuraccent toevoegt aan je interieur zonder dat het huis uit balans raakt. Watch & learn!

Toevallig is dit huis heel goed gestyled volgens de najaarstrends van 2016. De patronen en verschillende texturen met roestkleuren passen precies in het plaatje van dit najaar. Echte trendkleuren van deze herfst zijn bruin en oranje, en dat zijn nou precies de kleuren die in dit huis in Australië de boventoon voeren.

In de tweede eethoek – die zich bevindt in de tuin van dit huis – komt de buitensfeer extra naar voren door de natuurlijke materialen en het veelvoudig gebruik van planten. Planten zijn één van de belangrijkste spelers in de eetkamer die zorgen voor een botanische look en dit past opnieuw goed in het rijtje najaarstrends!

Wil jij dezelfde buitensfeer creëren bij jou in de eethoek, maar heb je geen tuin? Met deze tips haal jij in een handomdraai de buitensfeer naar binnen!

De kinderkamer heeft een lichte uitstraling, met veel kleine knuffels op verschillende plekken. De basis is wit gehouden en de accessoires hebben een vrolijk kleurtje. Kunst alleen voor grote mensen? Absoluut niet. Met leuke prints aan de muur, zoals je in deze kinderkamer ziet, creëer je een speels en creatief effect.

MEER LEZEN
Australië puilt uit van de mooie huizen! Wat dacht je van dit fijne strandhuis aan de kust van Australië met een Scandinavische sfeer? Of bekijk deze voormalige opslagruimte die is omgetoverd tot waar droomhuis met prachtige boogvormige ramen.

Fotografie: Dion Robeson & Bo Wong

Reageer op artikel:
Dit gave huis in Australië heeft een kleurrijke mix van aardetinten
Sluiten