Dit fijne Scandinavische appartement heeft de allermooiste blauwe keuken

Met dit heerlijke moodboard lieten we je al zien dat wij head over heels verliefd zijn op de combinatie van zwart, wit, navy en teal. Gelukkig zien we deze kleurencombinatie steeds vaker. Zo ook in dit fijne, compacte appartement in Göteborg. Het interieur van de woonkamer en de slaapkamer is vrij basic, maar de blauwe keuken zorgt echt voor een statement!

Kun je geen genoeg krijgen van Scandinavisch design? Bekijk dan ook even dit te gekke appartement met een bijzondere open haard.

De woonkamer is heerlijk licht en ruimtelijk. De houten vloer heeft een subtiele zijdeglans, waardoor het daglicht wordt gereflecteerd. Zo lijkt de ruimte direct ruimer. Lichte muren hebben dit effect ook, maar om het geheel minder steriel te maken, kregen de muren een lichtgrijs likje verf met een koele ondertoon.

Elke kamer in het appartement heeft wel een blauw accent. Een goed idee, want zo creëer eenheid in de look van het interieur. De grote deuren kunnen helemaal open, waardoor de slaapkamer als het ware onderdeel wordt van de woonkamer. Wanneer er behoefte is aan meer privacy sluit je de kamer snel af, maar met zo’n mooie slaapkamer zouden wij de deur altijd lekker open houden!

We’ve saved the best for last.. De keuken. Wauw! Deze blauwe keuken heeft veel elementen om jaloers van te worden: een bakstenen muur, fijne witte tegeltjes, blauwe keukenkasten, chique kranen en een prachtig marmeren werkblad.

>> Inspiratieboost: de mooiste werkbladen voor in de keuken

MEER KEUKEN INSPIRATIE?
In dit artikel laten we je de mooiste achterwanden voor de keuken zien en met deze infographic kies je de juiste opstelling inclusief handige voorbeelden uit onze eigen binnenkijkers.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Dit fijne Scandinavische appartement heeft de allermooiste blauwe keuken
Sluiten