Dit familiehuis laat de gouden combinatie van beton en hout zien

Helemaal kidsproof zijn de gebruikte materialen in dit familiehuis niet, maar de combinatie is wel goud waard. Het warme hout en de rustige grijstinten van het beton halen werkelijk het beste uit dit interieur naar boven. Eerder was het huis in West-Londen redelijk doorsnee, maar omdat het gezin wat groter werd, schakelden Kate en Ewan de architecten van McLaren.Excell in. Zij weten als geen ander hoe je van iets gewoons iets ongewoons moet maken.

Ze lieten het originele huis in tact en maakten een uitbouw naar de tuin met veel glas en staal. Een moderne toevoeging aan een karakteristieke woning. Het interieur is minimalistisch vormgegeven met oog voor detail. Hout en beton vullen elkaar aan en wisselen elkaar constant af.

Vooral het betonnen keukeneiland is geweldig! Het eiland is zo verlengd dat het ook een eettafel is, net als in dit Brabantse huis gedaan is.

>> 6x beton in de keuken

De visgraat van de houten vloer komt ook weer terug in de wand. Namelijk als houten wandbekleding, maar ook heel subtiel in het wit als achterwand in de keuken.

>> 4x manieren om tegels te leggen met een groots effect

De combinatie van beton en hout werkt ook fantastisch in de badkamer. Wil je ook een beetje deze look creëren? Dat kan met de accessoires. Ga voor luxe hammamdoeken en zeepdispensers die gezien mogen worden.

Laat die koperen buizen maar zien! Het geeft een te gekke industriële look, vooral in combinatie met die witte bakstenen. Wauw.

Heeft dit familiehuis je op ideeën gebracht om ook meer beton en hout te verwerken in jouw huis? Bekijk dan even onze moodboards voor meer beton en meer hout in het interieur.

www.mclarenexcell.com

Reageer op artikel:
Dit familiehuis laat de gouden combinatie van beton en hout zien
Sluiten