Hannah Westra
Hannah Westra Design 18 september 2015

Dit bureau verandert in een bar zodra het tijd is voor een borrel!

Droom je van een eigen bar in huis maar denk je dat jouw appartement daar te klein voor is? Daar hoef je vanaf nu niet meer bang voor te zijn! De Amerikaanse designer Jonathan Odom bedacht namelijk een geniale oplossing voor dit probleem. Hij besefte zich dat hij alleen plek zou hebben voor een bar in zijn kleine appartement als hij er een multifunctioneel meubelstuk van zou maken. Dus ging hij zelf aan de slag. Het resultaat? Een te gekke bureau-bar.

Odom ontwierp de bureau-bar via het gratis 3D-programma Fusion 360. De stukken hout sneed hij met een speciale machine, maar hij zegt dat dit ook prima met een normale zaag kan. Op de website van de Design Studio waar hij werkt, kun je zelfs papieren templates downloaden. Zo kun je zelf ook een bureau-bar maken!

>> Meer doen met multiplex in huis? Wij hebben nog wel wat ideeën!

Als het ontwerp als bureau wordt gebruikt kan het gewoon tegen de muur staan. Zodra het tijd is voor een drankje, schuif je het bureau van de muur af en klap je de achterkant naar voren. En voilà, het bureau waar je net nog achter zat te werken, is nu een bar met plaats voor drie barkrukken. Cheers!

Aan de achterkant van het bureau zit een plank met plaats voor drankflessen. Ideaal als de bar ingeklapt staat, want dan staan ze buiten het zicht en heb je er dus geen last van.

Als dit artikel leuk vindt, dan zijn deze topics ook wel wat voor jou:

www.instructables.com

Reageer op artikel:
Dit bureau verandert in een bar zodra het tijd is voor een borrel!
Sluiten