Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 17 augustus 2016

Dit boek is dé zomerhit van 2016

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

In 2013 verscheen het boek Purienne, van de gelijknamige fotograaf Hendrik Purienne – geboren in Zuid-Afrika en woonachtig in LA. Het boek vol ‘het zou je buurmeisje maar zijn’-fotografie werd een enorme bestseller. Zelfs nu het al tijden niet meer te krijgen is, blijft de vraag ernaar groot. Het alternatief is er nu en heet Jamais Vu (nooit gezien).

Jamais Vu is gebaseerd op Mirage Magazine, waarvan Purienne een van de oprichters is. Het boek bundelt het beste van de eerste vier issues van dit magazine. Het resultaat mag er zijn.

Vierhonderd pagina’s met jaren ’70 zomer, sex en zon, in een allerliefst vormgegeven boek. Daarmee is Jamais Vu de absolute zomerhit van 2016, onder de boeken dan.

Gespot: de peacock chair, één van onze favoriete stoelen.

Jamais Vu is te koop bij MENDO, online en in store.

MEER BOEKENTIPS VAN MENDO
Mr. door Ferry van der Nat is een absolute aanrader voor op de koffietafel en als je graag even wegdroomt bij zomerse paradijsjes dan is dit boek een must.

Reageer op artikel:
Dit boek is dé zomerhit van 2016
Sluiten