Deze architectonische woning is ontworpen om er onaf uit te zien

In eerste instantie krijgen we in dit huis het gevoel van een verbouwing, waarbij je voorlopig nog even op klapstoelen in een vrijwel lege ruimte zit. Maar dan vergissen we ons toch echt, want de architectonische woning is wel degelijk af. Het bijzondere huis in de Japanse stad Kyoto is namelijk ontworpen om er onaf uit te zien.

De Japanse architectenstudio NAAD gebruikte onbewerkte platen van multiplex, waardoor het lijkt alsof de woning helemaal niet afgewerkt is. Het huis is gestyled met een plant, een lamp, een tafel en twee stoelen. Over minimalisme gesproken!

Aan de donkere houten balken kunnen schuifdeuren bevestigd worden, waardoor je de ruimte helemaal zelf kunt indelen. Ideaal!

Vind jij die onafgewerkte look eigenlijk ook best gaaf? Wij hebben hier nog 6 top ideeën voor multiplex in huis.

www.dezeen.com