Dit appartement staat vol met bijzondere kunstobjecten

Dat niet iedereen in Zweden in een typisch Scandinavisch huis woont, bewijst dit appartement. In plaats van een strakke look met veel wit en weinig kleur, heeft dit appartement een opvallend interieur. Niet opvallend dankzij bijzondere vormen of luxe details, maar vanwege de combinatie van bijzondere kunstobjecten en felle kleuren. De eigenaar is niet vreemd van rood en geel en combineert dit het liefst met veel zwart. Samen met accessoires als Disney-figuren, een knalrode paspop en graffiti-art resulteert dit in een interessant georganiseerd zooitje, waar ons hart in elk geval sneller van gaat kloppen.

Dit appartement is hét voorbeeld van hoe je speelgoed ook na je jeugd een plekje in huis kunt geven. Zit jij nog met een heleboel speelgoeddieren die je kind eigenlijk niet meer gebruikt? Maak er een mooi accessoire van. Check de DIY hier.

kunstobjecten
kunstobjecten
kunstobjecten

Zoals je kunt zien, bestaat het interieur uit een mix van allerlei verschillende objecten. Door de muren en grote meubels als de kast, bank en stoel wit te houden, voorkom je dat het geheel te druk wordt. De Disney-figuren (Goofy! Mickey!) geven een kinderlijke touch, waar wij stiekem een beetje om moeten grinniken. En zien we daar nou de Nederlandse vlag op de rugleuning van de stoel? De rode kleur van de vlag, vazen en graffiti-art is weer een subtiele hint naar de rode paspop in de hoek. Gaaf!

kunstobjecten

Gedurfd, maar zeker geslaagd: een muur in de gang is knalgeel geverfd.

kunstobjecten
kunstobjecten

Ook in de slaapkamer is de basis wit. Door te kiezen voor een zwart bed en dito kast, is er een duidelijk contrast wat ervoor zorgt dat de ruimte meer diepte krijgt. De grote graffiti-art boven het bed geeft de slaapkamer een persoonlijke twist, waardoor de sfeer wat warmer wordt.

kunstobjecten
kunstobjecten
kunstobjecten

Het zwarte keukenblad en de zwarte keukenkastjes zijn een echte eye-catcher in de keuken. Aangezien er gekozen is voor de combinatie van zwart en wit, oogt de keuken ondanks de geruite vloer niet druk. Als kleuraccent is er gekozen voor rood. Dit geeft het interieur echt een boost! Meer ideeën om je eethoek een boost te geven, vind je hier.

kunstobjecten
kunstobjecten

55kvadrat.se

Reageer op artikel:
Dit appartement staat vol met bijzondere kunstobjecten
Sluiten