In dit appartement staan de meubels op drie poten

Misschien hebben we het helemaal mis, maar het lijkt erop dat steeds meer meubels op drie poten de wereld in komen. Kleinmeubels, zoals krukjes en bijzettafels, maar ook grotere items, zoals stoelen en eettafels. Dit appartement in Stockholm staat er vol mee en laat zien wat zo’n ander onderstel kan doen met de ruimte.

Het appartement heeft een woonoppervlak van tachtig vierkante meter en bestaat uit een ruime woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers en uiteraard een badkamer. Het hele interieur ademt Scandinavië!

Wit, wit en nog eens wit! Om al dat wit te breken is de vloer in verschillende vlakken ingedeeld met vloerkleden. De kleden kunnen de ruimte iets warmer maken en tegelijkertijd kun je op die manier vaker afwisselen qua looks op een low-budget en huurders-vriendelijke manier!

>> 5x bohemian vloerkleden onder de 30 euro

In dit appartement is duidelijk gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit. Er staan weinig meubels, maar de items die er staan, hebben een bijzonder design en stralen hoge kwaliteit uit.

De kleine slaapkamer met wederom materiaal van hoge kwaliteit: linnen.

>> budget find: linnen dekbedovertrekset

Jawel, daar staan ze! De meubels op drie poten. Het onderstel van drie poten houdt de ruimte luchtig en geeft het meubelstuk een coole twist. Juist in zo’n minimalistisch interieur komen die meubels op drie poten goed tot hun recht.

Een minimalistische slaapkamer heeft heel wat voordelen. Zo bespaar je jezelf heel wat tijd met schoonmaken en stofzuigen omdat er nu eenmaal weinig meubels te verschuiven zijn en kun je bovendien makkelijker keuzes maken qua budget. Ontdek alle voordelen van een minimalistische slaapkamer en shop the look van bovenstaande ruimte.

www.fantasticfrank.se