Dit appartement in New York is geïnspireerd op de ontwerpen van Tom Ford

In de modewereld is Tom Ford zo’n ontwerper die eigenlijk alles kan. Zo was hij creative director voor Gucci en Yves Saint Laurent, startte hij zijn eigen modehuis en debuteerde hij als regisseur met de prachtige film A Single Man. Maar wat hij ook doet, al zijn projecten zijn geheel in stijl: stijlvol maar toch sober, powerfull, en altijd met diepe en donkere kleuren. Wij vinden het dan ook niet gek dat de eigenaar van dit appartement in Chelsea, New York haar interieur wat van de stijl van Tom Ford mee wilde geven.

Met de hulp van interieur ontwerpster Messana O’Rorke kreeg het appartement een super stijlvolle look.

Het interieur heeft een rijke uitstraling, zonder dat het tacky wordt. In elke kamer van het appartement wordt gebruik gemaakt van luxe materialen als marmer, donker hout, hoogglans kasten en hier en daar zelfs een dierenprint.

Kunstwerken en foto’s in groot formaat geven het appartement een fijne, luxe uitstraling. De keuken is ook op en top chic met zwarte hoogglans kasten en donker marmer. Een fijne afwisseling na al het witgrijze marmer van de afgelopen tijd! Ben je ook zo’n fan van een zwarte keuken? Bekijk dan zeker even dit artikel waarin we de elf mooiste exemplaren voor jou op een rijtje hebben gezet.

>> Inspiratieboost: een stijlvolle home office met veel zwart

De stijlvolle badkamer is door de open indeling onderdeel van de slaapkamer. De slaapkamer is vrij sober van kleur – er wordt gebruik gemaakt van vooral heel veel grijstinten – maar de open badkamer geeft de slaapkamer toch wat kleur mee. De gele LED verlichting past perfect bij de prachtige gouden kranen.

BENIEUWD NAAR MEER DESIGN IN COMBINATIE MET MODE?
Neem hier een kijkje in het prachtige appartement van ontwerper Phillip Lim. Mode ontwerper Albert Kriemler van het Deense label AKRIS liet zich inspireren door de architectuur van Sou Fujimoto en dat leverde een prachtige collectie op.

design-milk.com

Reageer op artikel:
Dit appartement in New York is geïnspireerd op de ontwerpen van Tom Ford
Sluiten