Dit appartement laat zien hoe je een stoere look creëert

Denk je aan stoer, dan denk je aan materialen als beton en staal. Dit huis, ontworpen door DesignFolder, laat zien hoe je met een aantal kleine aanpassingen je huis die stoere look kunt geven.

Vooral door het gebruik van verschillende grijstinten krijgt het interieur een stoere look zonder dat dit saai uitpakt. Kijk maar even mee..

roomed-stockholm-3

roomed-stockholm-4

roomed-stockholm-5

Je kunt je keuken op een gemakkelijke manier stoer maken door lederen greepjes te bevestigen aan keukenkastjes of door je planken met leren riemen op te hangen. Zet als finishing touch een oud houten kistje op het aanrecht met je kruiden en fruit.

roomed-stockholm-1

roomed-stockholm-2

Stalen bijzettafels en een lederen stoel zijn ook perfecte items om je kamer een stoere look te geven. Doordat het huis veel grijstinten heeft springt de cognac-kleurige stoel er echt uit. Dit is dan ook de eyecatcher van de woonkamer.

Dat beton een kamer een stoere touch kan geven zagen we al in deze inspiratieboost. Ook in deze woonkamer zorgt de betonlook op de steunpilaar voor een stoer effect. Wil je de look uit deze woonkamer zelf ook thuis? Je shopt de look hier voor een klein budget.

roomed-stockholm-12

roomed-stockholm-6

Waar licht hout zorgt voor een liefelijk en rustig geheel zorgt donker hout juist voor een stoere uitstraling. Het hout zorgt hier voor warmte in al dat grijs. Kies ook eens voor een vintage koffers als accessoire voor een stoere look. Wist je dat je zo’n tafel met stalen frame ook gemakkelijk zelf kunt maken? Volg deze stappen en maak je eigen tafel.

roomed-stockholm-8

roomed-stockholm-9

Door je muren een beton effect te geven met verf of behang ontstaat op een simpele manier een stoere look.

roomed-stockholm-11

In de badkamer vinden we weer de lederen greepjes en de donkere kasten. Wil jij zelf ook een stoere badkamer? Wij geven je graag meer tips!

roomed-stockholm-10

stoer

MEER LEZEN
Neem ook eens een kijkje in dit stoere appartement met industrieel design. Ook hier vinden we weer een mix van verschillende stoere materialen.

homeadore.com

Reageer op artikel:
Dit appartement laat zien hoe je een stoere look creëert
Sluiten