Dit appartement laat zien hoe je de Scandinavische look creëert

Van al het binnenkijken bij de mooiste Scandinavische optrekjes krijgen we zin om zelf aan de slag te gaan. En jij misschien ook wel. Je kan natuurlijk onze tips lezen, zodat je weet wat je moet doen om die Scandinavische look te creëren. Maar soms is even binnenkijken bij de buren in het Hoge Noorden gewoon veel leuker. Daarom laten we je aan de hand van dit stijlvolle appartement in Göteborg zien hoe je de Scandinavische look eenvoudig zelf creëert.

Watch & Learn!

De keuken heeft een echte vintage uitstraling door de oude look van de kastjes en natuurlijk het bloemetjesbehang. Omdat de keuken vrij smal is, hebben de bewoners gekozen voor een ronde eettafel. Die past perfect in de keuken en geeft altijd een gezellige sfeer.

>> Het vintage bloemenbehang steelt de show in deze studio

Metrotegels in de keuken zijn altijd een goed idee, zeker als je een Scandinavische look wilt creëren. Met deze tegels geef je de keuken een sfeervolle uitstraling en ze zijn ook nog eens makkelijk schoon te houden.

>> 11x Scandinavische keukens waar wij best achter het fornuis willen staan

De woonkamer is hét bewijs dat je niet veel nodig hebt voor een stijlvol interieur. Met een goede kleur op de muur, een fijne bank en een passend vloerkleed creëer je de basis. Vervolgens kun je met stijlvolle bijzettafels, een fraai poster aan de muur en uiteraard de nodige planten het interieur verder inrichten.

De slaapkamer is sober ingericht. Slim, want op een plek waar je tot rust moet komen wil je niet teveel afgeleid worden. De planten op het nachtkastje zijn niet alleen heel stylish, maar ook nog eens goed voor je gezondheid.

>> 9x ideeën om te stelen van de Scandinavische slaapkamer

Een home-office is onwijs handig wanneer je veel vanuit huis werkt. Hier heb je niet veel ruimte voor nodig: met een simpel bureau en stoel kom je al een heel eind. Hoe je deze look namaakt? Shop the look hier.

MEER LEZEN
Trek nog meer interieur lessen uit dit stijlvolle appartement in Göteborg of volg een lesje basic stylen bij dit lichte appartement.

decoholic.org

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement laat zien hoe je de Scandinavische look creëert
Sluiten