Dit appartement in Tel Aviv laat zien hoe je veel daglicht in huis brengt

Een appartement in Tel Aviv had een klein probleem: er kwam maar weinig daglicht binnen, terwijl de bewoner juist zo gek is op licht. Alleen aan de voor- en achterkant van het appartement zitten ramen en omdat het huis redelijk diep is, wordt de ruimte niet optimaal verlicht. Samen met een andere architect en interieur ontwerper bedacht Mayan Studio een slimme oplossing.

De designers haalden allereerst vrijwel alle muren naar beneden zodat het appartement niet meer uit kleine hokjes bestond. Dat zorgde er al voor dat de open ruimte veel meer licht kreeg. Vervolgens maakten de designers een raam in de tussenwand, die de woonkeuken van de slaapkamer scheidt. Op die manier verspreid het daglicht zich door het gehele appartement.

Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-2-600x401
Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-3-600x400
telaviv-appartement-roomed
appartement in tel aviv

Om nog meer licht in huis te brengen, verfden de ontwerpers alles wit. Zij kozen voor industriële kasten van staal en enkele wanden van beton en bakstenen om het huis een stoere look te geven. De rest van het interieur is strak en modern. Deze combinatie houdt het fris!

Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-6-600x400

Het appartement heeft een oppervlak van 67 vierkante meter en bestaat uit een ruime woonkeuken, twee badkamers en twee slaapkamers. Ohja, het appartement heeft ook nog een balkon met een onwijs gave grijze betonvloer. Iets wat je niet zo vaak ziet op een balkon, maar wat er wel onwijs tof uitziet.

Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-11-600x400
Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-9-600x899
Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-8-600x400
Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-13-600x400
Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-12-600x400

Opvallend zijn de coole inbouwkasten in beide slaapkamers. Deze zijn niet alleen mooi, maar ook een slimme manier om het interieur strak, netjes en opgeruimd te houden. Ben jij ook op zoek naar manieren om je huis clean te houden? Wij zetten 6 musthaves voor een opgeruimd huis op een rijtje.

Tel-Aviv-Apt-Mayan-Ish-Shalom-14-600x439

Ben je na het zien van dit appartement benieuwd naar meer huizen en architectuur in deze stad? Misschien is dit wat voor jou:

design-milk.com

Reageer op artikel:
Dit appartement in Tel Aviv laat zien hoe je veel daglicht in huis brengt
Sluiten