Dit stijlvolle appartement in Parijs straalt luxe en elegantie uit

We kunnen geen genoeg krijgen van al het moois dat in Parijs te vinden is! Regelmatig stuiten we op bijzondere appartementen in de city of love. Ook nu hebben we er weer eentje om aan het lijstje droom appartementen toe te voegen. Het gaat om een klassiek ingericht appartement van 135 vierkante meter met veel wit, klassieke kroonluchters, houten wanden en een elegant hoog plafond.

In het huis wordt eigenlijk nauwelijks gebruik gemaakt van kleur, maar toch heeft het gehele huis een warme sfeer en genoeg contrast. Een paar items zijn qua kleur de ware eyecatchers binnen het huis.

De paarse stoel is één van die eyecatchers. Paars is best een lastige en ietwat gedurfde kleur voor je interieur, maar in deze setting pakt het goed uit. Voor een styling lesje gedurfde kleuren kun je trouwens deze toffe binnenkijker checken.

Zo’n home office willen we allemaal wel! Het vele licht en de witte muren met als tegenhanger het houten donkere bureau met bijpassende accessoires zorgt voor een mooi contrast. De rustige sfeer is precies wat je nodig hebt in een werkplek, maar zo’n prachtige ruimte heeft niet iedereen tot zijn/haar beschikking natuurlijk. Daarom leggen we je hier uit hoe je low budget je eigen fijne home office kunt creëren.

De eetkamer is een bijzonder deel van dit appartement. In plaats van witte muren zoals in de rest van de kamers, is deze kamer omringd door houten muren. Dit is iets wat je niet vaak ziet! Verder staat de eettafel centraal en is ook deze kamer uitgerust met een mooie klassieke kroonluchter.

Naast de eetkamer bevindt zich de mooie lichte keuken. De keuken heeft een wat meer landelijkere inrichting dan de rest van het huis; met een witte basis en opvallende stalen afzuigkap. Wij zijn verliefd op de marmeren muur in combinatie met de bronzen details in deze keuken!

Het bed in deze slaapkamer ziet er sprookjesachtig uit. Er zijn veel verschillende dekens met verschillende printjes over elkaar gebruikt, waardoor je met verschillende lagen een heerlijk bed creëert.

Deze badkamer geeft je een instant luxe hotelgevoel. Dit komt door de prachtige marmeren vloer, die zorgt voor een elegante look. Daarnaast spotten we wat stoere details, zoals het robuuste houten krukje voor de wastafel en de stalen afvoerbuizen onder de gootsteen.

abkasha.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle appartement in Parijs straalt luxe en elegantie uit
Sluiten