Dit appartement in Italië heeft een opvallend kleurenspel

Dit appartement in Italië bewijst maar weer eens dat Italianen niet alleen verstand hebben van koken, maar ook weten hoe je een huis moet inrichten en stylen. Het interieur is ontworpen door de Italiaanse designstudio SCEG en vertoont een opvallende kleuren keuze. Dit is colorblocking op een heel ander niveau!

Van felle kleuren zoals oranje tot diepere aardetinten: in dit huis gaat alles in de mix. En dat levert een geweldig resultaat op! Kijk mee en laat je inspireren.

appartement-in-italie-roomed-1

De smalle ruimte met home office is functioneel ingericht. Er is veel opslagruimte en doordat de kasten tegen de wand staan, nemen ze weinig ruimte in beslag. De open kasten zijn handig en niet te druk ingedeeld. Wil je zelf ook zo’n goed gestylde open kast? Lees hier onze tips!

appartement-in-italie-roomed-2
appartement-in-italie-roomed-3

Door het hele huis ligt er een betonnen vloer, wat voor een stoere en rustige basis zorgt. De kleuren vullen de betonlook mooi aan.

Check deze inspiratieboost met de mooiste beelden van beton in de woonkamer.

appartement-in-italie-roomed-4

De eetkamer is door de combinatie van warme en koude kleuren weer een goed voorbeeld van de opvallende kleurencombinaties in dit huis. Op de muur zie je geel behang dat wordt doorgetrokken tot de vloer, maar daarnaast spotten we ook een likje verf op de muur in een koude grijstint. Deze kleurenmix wordt nog eens versterkt door het felle stoeltje met print.

Wil je zelf een nieuw kleurtje op je muur? Met de tips in dit artikel is de weg naar de perfecte kleur verf zo uitgestippeld!

appartement-in-italie-roomed-5
appartement-in-italie-roomed-6
appartement-in-italie-roomed-7
appartement-in-italie-roomed-9

In dit huis zitten heel wat lesjes color blocking verborgen! De okergele tint wordt in het hele huis doorgetrokken, maar telkens op een andere manier gecombineerd. Vaak met een koude kleur zoals blauw of grijs, maar ook paars blijkt in dit huis goed samen te kunnen met geel.

appartement-in-italie-roomed-8
appartement-in-italie-roomed-10
appartement-in-italie-roomed-11

MEER LEZEN
Geïnspireerd geraakt door de bijzondere kleurenmix in dit appartement in Italië? In dit artikel laten we je zien hoe je door wat simpele toevoegingen en aanpassingen meer kleur kunt toevoegen aan je eigen interieur.

Reageer op artikel:
Dit appartement in Italië heeft een opvallend kleurenspel
Sluiten