Dit appartement in Göteborg heeft werkelijk álles waar wij van dromen..

Een originele bakstenen muur, een fijn Scandinavisch interieur, een moderne glazen vloer, een heerlijk dakterras of een unieke open haard: wij zouden al een gat in de lucht springen als we ooit een huis hebben met één van deze elementen. Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas, want dit prachtige appartement in Göteborg heeft het allemaal.

Het appartement is gebouwd in een oud spoorhuis en is ongeveer 130 vierkante meter groot. Door de open indeling heeft het veel weg van een loft, maar toch is er genoeg privacy gecreëerd. Naast de fijne architectuur is het appartement ook gezegend met een prachtig interieur. De mix tussen Scandinavisch design en luxe objecten maakt dit tot een stijlvol optrekje!

Hoewel we behoorlijk hebberig worden van eigenlijk alles in dit appartement, is de prachtige open haard wel echt dé eye catcher. De haard is een prachtige scheiding tussen de zithoek en de thuisbibliotheek. De bibliotheek ziet er super chic uit, maar als je goed kijkt zie je dat je dit goedkoop en makkelijk na kunt maken. Met een aantal wandprofielen, lange witte boekenplanken en een mooie ladder kom je al een heel eind! In dit appartement is het ook een goede ruimtebesparende oplossing voor het schuine dak.

In de gehele ruimte worden verschillende vloerkleden met elkaar gecombineerd. Een slimme manier om meer kleur en patronen in je interieur te brengen! De plafonds in het gehele appartement zijn behoorlijk hoog, ondanks de schuine daken. De hoogte wordt extra geaccentueerd door de donkere balken.

De moderne keuken staat in mooi contrast met de oude bakstenen muur. De zwevende trap is vrij smal, net als de hoek waarin de trap gesitueerd is. Maar door de losse treden krijgt deze hoek toch veel ruimtelijkheid. De trap leidt naar een vide, waar de open slaapkamer zit. De vloer om het bed heen is van glas, zodat er beneden in de keuken toch veel daglicht binnenkomt. Slim!

Het poster aan de wand is overigens de laatste limited collectie van IKEA.

>> Inspiratieboost: bureau met schragen voor in de home office

En last but not least heeft dit appartement in Göteborg ook nog eens te gek dakterras met uitzicht over alle verschillende daken van de stad. Cool!

Bekijk ook: 7x zo richt je een dakterras stijlvol in voor een lange zomer

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Dit appartement in Göteborg heeft werkelijk álles waar wij van dromen..
Sluiten