Dit stijlvolle appartement heeft onze ultieme droombadkamer

Een heerlijk ligbad, verschillende materialen als hout en marmer en stijlvol zwart-wit. Als wij onze droombadkamer zouden moeten omschrijven, dan komen de badkamers in dit prachtige appartement behoorlijk in de buurt. Het appartement is ontworpen door Northbourne Design, een ontwerp studio uit Melbourne. De designers zijn zowel verantwoordelijk voor de architectuur als voor het interieur.

De eigenaren van het appartement hebben een grote voorliefde voor verschillende texturen, materialen en contrast. Deze drie elementen heeft Northbourne dan ook goed verwerkt in het design!

droombadkamer
droombadkamer
droombadkamer

Het bovenste beeld was de inspiratie voor het ontwerp van het appartement. De verschillende patronen, materialen en kleuren zie je terug in het gehele interieur. Zo zie je in de woonkamer een combinatie van zachte materialen (de bank en het vloerkleed), metallics (de goudkleurige bijzettafel), contrast (de matzwarte bijzettafel en rieten stoel) en het hout voor een warme touch. Ook is er in het gehele appartement ruimte gecreëerd om de kunstcollectie van de eigenaren mooi tentoon te stellen.

droombadkamer
droombadkamer

>> Inspiratieboost: een home office vol pastel tinten

droombadkamer
droombadkamer
droombadkamer

Ook in de slaapkamer heeft het XXL kunstwerk een prominente plek gekregen. Het klassieke plafond zorgt voor een mooi contrast met het moderne interieur.

droombadkamer
droombadkamer

En dan.. de eerste droombadkamer! Door te kiezen voor vrijstaande meubels wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. De combinatie van zwart met een subtiele print en clean wit zorgt voor een stijlvolle look.

droombadkamer
droombadkamer
droombadkamer

Ook de tweede badkamer is super stijlvol. Deze badkamer heeft een combinatie van natuursteen, hout en matzwart. Daarnaast is er ook een optische illusie gecreëerd om de ruimte een stuk groter te doen lijken: tegenover het raam is een grote spiegelwand gemaakt, waardoor de groene planten uit de tuin echt onderdeel zijn van het interieur. De mooie flessen van ons favoriete verzorgingsmerk Aesop maken de stijlvolle look helemaal af!

toorak-texture_nursery_03-600x800
droombadkamer

Bekijk ook: 7x goed gestylede wiegjes en ledikanten

northbourne.co

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle appartement heeft onze ultieme droombadkamer
Sluiten