Dit appartement heeft de ultieme Scandinavische keuken

Masterchef of niet – van deze Scandinavische keuken krijg je spontaan zin om je kookskills in de strijd te gooien. Planten, fijn servies, veel wit, chroomkleurige details: wij zijn fan!

En over droomkeukens gesproken. Achter het fornuis van deze elf andere Scandinavische keukens zouden wij ook wel willen staan..

Een witte keuken hoeft alles behalve smetteloos en clean te zijn. Met de juiste accessoires, kleuraccenten en combinaties kan het juist ontzettend sfeervol ogen. Zo ook dit Scandinavische exemplaar. Door het layeren van planten en potten voeg je een speelse twist toe. Ook planken zijn een goede manier om je keuken meer persoonlijkheid te geven – zeker met een smaakvolle styling. Tips? Die vind je hier.

Wil je graag meer zitruimte in een kleine keuken? Dan is een hoekbankje zoals hier heel handig. En ook een leuke styling tip: hang een poster op aan klemmen – weer eens wat anders dan een lijst. Zwart ziet er klassiek uit, maar ook van een sprankeltje goud zijn wij niet vies. Gouden klemmen koop je onder andere hier.

Meer
Niet alleen de keuken, maar ook de rest van het appartement is om je vingers bij af te likken. Zien? Klik op de afbeelding om deze te vergroten!

Historiska

Reageer op artikel:
Dit appartement heeft de ultieme Scandinavische keuken
Sluiten